Un vice de la CJ a intrat în concediu fără plată! „Nu vreau să apară discuţii că fac campanie cu banii şi maşina instituţiei!”

asaftei alde

Vicepreşedintele CJ Neamţ, Ion Asaftei a intrat în concediu fără plată, odată cu începerea campaniei electorale. de fapt chiar campania electorală este motivul care l-a împins pe Asaftei la această decizie, acesta precizând că nu a dorit să apară speculaţii cum că ar amesteca administraţia cu politica.
„E un gest firesc cel pe care l-am făcut. Nu are nimic spectaculos în el. ţine de normalitate. Indiferent câte ore pe zi aş fi muncit la Consiliul Judeţean, tot s-ar fi găsit vreo voce care să acuze că, într-o zi, am participat la 4 fără un sfert după amiaza la vreo acţiune care ar fi avut vreo conotaţie electorală. Aşa că pentru această perioadă am intrat oficial în concediu fără plată, am renunţat şi la maşină de serviciu chiar dacă voi merge la Consiliul Judeţean ori de câte va fi nevoie”, a declarat Asaftei care este candidat pe locul 2 pe lista ALDE Neamţ pentru Camera Deputaţilor.

D.V.

 

Lasă un răspuns