Marș de pedepsire! 150 de elevi de la Liceul Auto au mers să bată pe unul de la Economic! VIDEO

Filmulețul de mai sus (care circulă pe net, pe chaturi private, de câteva ore) surprinde câteva secvențe dintr-un eveniment incredibil, petrecut astăzi la Piatra Neamț. 150 de elevi (băieți) de la Liceul Auto din Piatra Neamț au pornit azi într-un „marș de pedepsire” al altui elev, de la Liceul Economic din același oraș.

Sursele Vestea spun că „detașamentul de pedepsire” l-a găsit pe cel vizat chiar în fața Liceului Economic și că respectivul a și primit mai multe lovituri, cu pumnii și picioarele. Acte de agresiune ar fi fost comise și împotriva a alți 2-3 elevi de la Economic care ar fi încercat să ia partea celui agresat.

În aceste condiții, și primul elev lovit și ceilalți, ar fi încercat să scape intrând în curtea Liceului Economic unde însă au fost urmăriți de aceiași bătăuși, paznicii de la unitatea școalară fiind ca și inexistenți. De menționat ar fi că actele de violență fizică nu au fost comise de toți participanții la acest marș ci doar de vreo 7-8 dintre ei.

Aceleași surse spun că locuitori din zonă ar fi sunat la 112 dar, până la venirea Poliției, ceata de 150 de liceeni a părăsit locul.
De asemenea, la puțin timp, cel agresat ar fi căutat și el să-și facă dreptate, cu niște amici.

Sursa acestei răzbunări incredibile ar fi faptul că elevul de la Economic și-ar fi permis să apere o colegă care ar fi fost agresată verbal, pe un limbaj foarte vulgar, de un elev de la Auto. În momentul când elevul de la Economic i-ar fi cerut celui de la Auto să-și vadă de treabă, cel de al doilea i-ar fi promis răzbunare. Care ar fi început azi, pe la ora 10, când elevul de la Economic a fost căutat prin liceu de un grup mai mic de bătăuși. Nu a fost găsit inițial, astfel că membrii primului detașament au promis o revenire în forță, „să răscolim tot liceul”. Și au revenit azi, la finele pauzei mari de la ora 11.

Până la ora redactării acestei știri (15.12.2021, ora 20), Poliția Neamț nu a dat niciun comunicat despre acest subiect deși faptul este de o gravitate extremă. Nu e greu de ghicit cam ce înțeleg despre lege și rigorile legii peste 100 de liceeni care ziua în amiază mare mărșăluiesc prin oraș, ca un batalion paramilitar care intenționează să pedeapsească un rival care le-a încălcat autoritatea.

Vom reveni.

Daniel VINCA

3 thoughts on “Marș de pedepsire! 150 de elevi de la Liceul Auto au mers să bată pe unul de la Economic! VIDEO

  1. Adevarul e ca si pe vremuri toate ciurucurile se adunau la Auto,dar in ultimii ani sa ajungi acolo este echivalent cu o ratare perpetua. Va cam dati seama ce jigodii idioate invata acolo….viitorii interlopi manelisti cu cazane BMW si lanturi de plastic la gat,crescuti pe drumuri si analfabeti. Aia nici sa scrie si sa citeasca corect nu stiu. As transforma bomba aia de liceu in penitenciar juvenil….ar trebui amendate si familiile lor,pe capete.Luati cu jandarmii si pusi sa faca curat in oras si in seara de Craciun.

  2. Politia nu a dat niciun comunicat „in cauza”, poate pentru ca printre cei de la auto o fi fost si vreun pui de militian. Ca doar n-or fi toti la Rares.

  3. Vă dați seama ce viața de elev are acolo , un copil care chiar vrea să învețe ceva , și nu a avut media generala în 5-8 pt alt liceu . Și mai sunt și cei care se duc acolo pt mașini , e pasiune dar acolo sunt viitorii locuitori de la ” Poarta Alba ” . Profesori , directorul știu ce se întâmplă dar ori de tem și ei de elevi ,ori chiar îi doare undeva. Asta e știre de ProTV dar văd că se mușamalizează și apare doar in aceasta publicație online .

Comments are closed.