Clubul de Dans Sportiv Ceahlăul, pe podium la Campionatul pe clase al României!

dans-sportiv
Două din cele 3 perechi de dansatori ai Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul participante la Campionatul Național pe Clase al României, desfășurat la Sibiu au reușit să ocupe un loc pe podium. Concursul s-a desfășurat pe două ringuri de dans în paralel, pe care au concurat 544 perechi adică 1088 sportivi din peste 100 cluburi din tară.
La categoria  E 10-11 ani unde au fost cei mai mulți concurenți perechea Pascău Alesia și Codrin Raspopa a ocupat locul III pe podium, fiind la egalitate de puncte cu perechea de pe locul II. La această competiție s-au aliniat la start 58 de perechi din toată tara. Perechea a acumulat numai în acest concurs 82 de puncte trecând astfel în urmatoarea clasă valorică de dans și anume clasa D.
La categoria Hobby 14-15 ani s-au calificat în finala doua perechi acestea fiind: Cucoș  Ioan Theodor – Josanu Diana ocupand  locul 4 și perechea  Fermus Tătaru  Ștefan  – David Josefina ce au obținut locul III. Cele doua perechi apartinând clubului LATINO IMPACT din Târgu Neamț, club asociat  CDS CEAHLĂUL.
A fost un concurs deosebit de greu cu multi dansatori bine pregatiți. Toți dansatorii noștrii s-au prezentat foarte bine inclusiv  perechile care au participat pentru prima data la o astfel de competiție”, a apreciat profesoara Irina David. La rândul său, profesorul Ioan David a spus: „Reușim an de an să ne calificam în finale la acest Campional pe clase. În 2009 la Cluj Napoca perechea Ioana Livia Romaniuc – Mihai Vuza la clasa E 10-11, locul 5. În 2011 la Constanța perechea Ioana Livia Romaniuc – Mihai Vuza la clasa D 12-13, locul 7. În 2014 la Reghin  prin perechea David Bianca Gabriela si Poenaru David Codrin unde au fost campioni naționali la Hobby 6-9 ani din 51 de perechi. Perechea David Georgiana Andreea – Buftea Olivian au devenit vicecampioni nationali la clasa E 10-11 ani, și perechea Vlad Istrate – Vuza Andreea locul 6 la E 16-18 ani. În 2015 la  Cluj Napoca, perechea David Bianca Gabriela si Poenaru David Codrin s-a clasat in finala ocupand locul al IV – lea din 51 de perechi”.

Alex SÎRBU

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns