“Ruşine celor de la Spitalul Judeţean Neamţ, secţia Pediatrie!” Postare VIRALĂ cu peste 1200 de share!

Un mesaj sfâşietor postat de o mămică face furori pe facebook iar cu povestea femeii care se plânge de un doctor care era de gardă la Spitalul Judeţean, la Secţia Pediatrie au empatizat – în nici 24 de ore! – mii de oameni.
Peste 1200 de oameni (majoritatea din judeţul Neamţ) au redistribuit respectivul mesaj care se constituie într-un adevărat rechizitoriu la adresa calităţii serviciilor medicale din cea mai mare unitate sanitară a judeţului:

<<Rusine celor de la Spitalul județean de urgență Piatra Neamt secția Pediatrie . Doamna doctor A***n T*****a ” sa ma scuzați” ca v-am trezit din somn dimineata la ora 4 jumatate cand fetița mea de 2 luni plângea cat o țineau plămânii si de ” obosita ” ce sunteti nu i-ati facut nimic . M-ati plimbat prin curtea spitalului la -3 grade la ora 5 dimineata cu fetita in brate ca va era prea somn sa imi consultați fata sa ma trimiteți la sectia O.R.L facand drumuri cu fata in brațe dintr-o parte in alta si fara nici un rezultat . Mai aveți tupeul sa imi mai spuneți si sa ies afara cu fata din cabinet pe motiv ca aveti si alti pacienți atata timp cat pe holul secției nu era nimeni . Sa va fie rusine ? Va urez somn usor in continuare !!!>>.

Dintr-un exces de respectare a regulilor deontoligice am anonimizat numele doctorului respectiv. Însă mii şi mii de oameni au văzut despre cine e vorba citind postarea făcută de Munteanu Mihaela şi distribuită atât de masiv. Dacă fiecare din cei 1200 de utilizatori facebook are doar 1000 de prieteni virtuali din care vor citi (să zicem) doar jumătate postarea respectivă, e vorba deja de peste jumătate de milion de oameni care citesc această poveste. Iar share-urile continuă.

Deocamdată, nu putem prezenta un punct de vedere al conducerii Spitalului Judeţean, directorul medical Silviu Verzea nerăspunzând la apelul de pe telefonul mobil.

În schimb, oamenii comentează la greu la această postare. În fotografiile de mai jos sunt câteva dintre comentariile la postarea de pe contul Mihaelei Munteanu dar sute şi sute de astfel de comentarii sunt deja şi pe conturile celor care au “dat mai departe”:

În comentariile postate mai sus se observă că deja a apărut un martor care confirmă spusele femeii, o altă mămică care se afla în unul din saloanele secţiei…

După ce în urmă cu puţin timp şi Avocatul Poporului a avertizat şi Spitalul Judeţean şi Consiliul Judeţean pentru celebrul clip ilegal (de promovare a imaginii UPU în care se vedeau feţele pacieniţilor), cu acest nou exemplu în faţă, poate va înţelege şi directorul Liviu Negelschi că astfel de exerciţii de PR nu doar că sunt inutile şi ilegale ci pălesc în faţa opiniilor reale ale pacienţilor. Şi nicăieri în lume nu poţi construi imagine pentru produse sau servicii până nu lucrezi la temelia activităţii…

Aşteptăm şi un punct de vedere al Spitalului Judeţean Neamţ pe acest subiect şi, cu siguranţă, VOM REVENI.

D.V.

 

 

4 thoughts on ““Ruşine celor de la Spitalul Judeţean Neamţ, secţia Pediatrie!” Postare VIRALĂ cu peste 1200 de share!

  1. Nu le mai cenzurati numele..s`o vada toata lumea ,s`o arate cu degetu` pe doamna Anton Tatiana ! noi platim la stat taxe peste taxe pentru sanatate si alte cele , si cand mergem si noi sa ne ajute oamenii PE CARE II PLATIM , ei dorm si`si primesc salariile . AR TREBUI SA VA ALINIEM PE TOTI LA PERETE SI SA INCEPEM SA DAM IN VOI CU PIETRE , LEPRELOR !!

  2. Asa fac toti cand sunt de garda….. dorm in sectie! mai bine sa doarma acasa … nu pe banii nostri!!! autoritatile sa faca verificari……

  3. Da…niște nesimțiți am sunat la salvare eram fff răcită nu aveam aer simțeam ca mor…Când am ajuns la UPU ma u făcut în toate felurile…Îmi pare rău că nu am reușit sa inregistez Cum mă jigneau nesimțitele…Dar nu rămâne așa! Dumnezeu are grija!

  4. Foarte „ferumos” am fost si noi tratati de dr Asandei. Am ajuns cu bebelusul de 9 luni cu pete rosii pe corp iar dumneaei era prea ocupata s caute in niste brosuri ca sa se uite la el. A zis sa o asteptam pana isi termina ea treaba ca nu e urgent, ca ne’ speriat degeaba, timp in care nici macar nu se uitase la el,doar ii spusesem eu ca are pete…unele sunt chiar nesimtite,sigur nu toti sunt asa.

Comments are closed.