Fostul prim-adjunct al Poliției Neamț, lăsat fără permis de polițiștii de la Vaslui!


Comisarul șef Leonard Bibirig a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de polițiștii din Vaslui conducând cu viteză nelegală (peste un plus de 50 de km față de limita legală) în localitate, anunță surse Vestea.net apropiate de IGPR. Evident că lui Bibirig i s-a eliberal o dovadă valabilă 15 zile și că poate contesta măsură, ca să tragă de timp…

Unul dintre detaliile interesante este că handbalistul-sportiv a fost prins încălcând legea chiar de colegii lui de la Vaslui, Bibirig întorcându-se în județul respectiv, pe funcția de șef al SAS („mascații”) după ce a fost numit, de vreo 2-3 ori, adjunct al șefului IPJ Neamț. A fost vorba doar de mandate interimare, fără concurs, ceea ce evident i-a atras lui Bibirig „evaluarea” din partea colegilor în uniformă că ar fi un pilos în uniformă, ținut în brațe de cineva de la IGPR sau susținut politic.

Bibirig s-a întors de la Neamț la Vaslui pe 22 octombrie și faptul că a fost deposedat de permis chiar de către colegii săi din același județ poate însemna că și la Vaslui este privit ca un șmecheraș infiltrat în Poliție.

A intrat în Poliție în 2005, ca profesor la CS Dinamo mai întâi (oare când termină MAI și IGPR cu practica acordării gradelor sportivilor și artiștilor?) apoi a lucrat ca Polițist ba pe la Suceava (Resurse Umane), ba pe la Vaslui (SAS) și apoi a fost parașutat la Neamț, pe o funcție de conducere de prim-rang. Deși anterior (la Suceava și Vaslui), Bibirig nu a lucrat în compartimente care realizau anchete penale, la Neamț a fost numai bun ca din poziția de adjunct să coordoneze Servicii precum Judiciarul sau Economicul.

D.V.

4 thoughts on “Fostul prim-adjunct al Poliției Neamț, lăsat fără permis de polițiștii de la Vaslui!

  1. Când aud asta cu „Bibirig polițist” mă tăvălesc pe jos de râs….omul e un incompetent si atât….mai grav este că în ultima perioadă chiar credea că știe meserie si începuse să le spună polițiștilor ce să facă….

  2. D-na Mihaela,va rog nu va mai tăvăliți pe jos! Căutați un suport ,o canapea ceva !

  3. Nu ați observat că cei angajați de multe ori din sursă externă au ajuns în posturi de conducere?Sunt mai buni oare ca cei care au trecut prin liceu militar,academie?Atunci de ce se mai cheltuie cu formarea cadrelor dacă poți practica un sport și dacă ai ceva PCR,conduci fraierii care și-au tocit coatele pe băncile școlilor.Am văzut că și cei cu școli la FR.ID.,sunt mai norocoși ca cei de la zi.Nu zice nimeni că nu sunt și excepții dar la noi este regulă.Parerea mea nu are legătură cu handbalistul menționat,am auzit de el, în vremurile de glorie ale numitului Paleu. Așa se ajunge la deprofesionalizarea instituțiilor.Nu se întâmplă numai la MAI ci în întreg sistemul bugetar,cu mici excepții.

Comments are closed.