Aur Neamț despre „Mădălina Ciubotaru și Jaful de la Negulești”: „Județul e condus de infractori!” VIDEO

Aur Neamț reacționează ferm la informația că Mădălina Ciubotaru (vicepreședinte CJ Neamț, președinte Pro România Neamț) a fost găsită vinovată de prejudiciul de la Stațiunea Negulești, instanța atrăgând răspunderea fostului administratorul (M.C.) printr-o sentință definitivă și imputându-i o sumă de peste 100.000 lei.

Pe pagina organizației AUR Neamț (președinte, deputat Dumitrina Mitrea), subiectul e prezentat frontal, fără menajamente: „Jaful de la Stațiunea Negulești”, „Mădălina Ciubotaru”, „insolvență”, „i s-a atras răspunderea”, „Județul Neamț este condus de infractori”etc.

Mai jos, mesajul celor de la AUR Neamț: „Sfârșit de poveste în cazul jafului de la Stațiunea Negulești, având ca personaj principal pe Mădălina Ciubotaru – Vicepreședinte CJ Neamț.
Magistrații Curții de Apel Bacău au avut nevoie de 6 termene pentru a se pronunța definitiv în dosarul în care Mădălina Ciubotaru, unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț, i s-a atras răspunderea pentru intrarea în insolvență a societății „Neamț Turism”, firmă a CJ-ului.
După ce Tribunalul Neamț a obligat-o să plătească peste 570.000 de lei, pasiv rămas neacoperit al societății Neamț Turism, la Curtea de Apel Bacău, unde s-a judecat apelul făcut atât de Ciubotaru, cât și de Finanțe, lucrurile s-au schimbat.
Astfel, magistrații băcăuani au redus cuantumul pasivului pe care Mădălina Ciubotaru îl va suporta la suma de 110.489 lei.
Rând pe rând, ni se demonstrează că Județul Neamț este condus de infractori!”.

 

Articole despre sentință, AICI, AICI,

Cei de la AUR nu s-au mulțumit cu această primă postare. Acum câteva zile, doi membri din organizația condusă de deputatul Mitrea au realizat și un scurt VIDEO la stațiunea aflată acum în paragină:

Rămâne de văzut (într-un articol viitor) în ce fel afectează decizia de la Curtea de Apel Bacău capabilitățile de vicepreședinte CJ ale Mădălinei Ciubotaru. Mai exact, partea numită – tehnic sau popular – cazier fiscal. Pentru că, ipotetic, un vicepreședinte de CJ poate avea la un moment dat atribuții de semnătură în locul președintelui și pe ceea ce înseamnă documente financiar-contabile care pot include plăți (liste de salarii, facturi ale furnizorilor etc). Și, în acest punct, situația devine foarte interesantă…

După decizia definitivă de la Bacău, Mădălina Ciubotaru nu a avut nicio reacție publică, Mesajele din facebook au fost tot pe linia festivistă obișnuită, cu realizări mărețe ale ei sau ale CJ-ului. Nicio vocală sau consoană despre „Jaful de la Negulești” (cum spun cei de la AUR) sau, mai nou, despre Podul de la Luțca prăbușit după ce CJ Neamț a plătit (din fonduri PNDL) vreo 8 milioane de lei pentru repararea lui.

Nici nu i-am cerut acum vreun punct de vedere. Ultima dată – prin octombrie 2021 – când am făcut-o o astfel de interpelare directă (în legătură cu niște bani tocați de CJ Neamț într-o pretinsă acțiune socio-culturală), a promis că dă răspunsul și apoi – cu clasica indolență a politicianului român – a tot amânat și nu a mai remis nimic.
Dacă acum are de făcut vreo precizare, o poate trimite pe adresa de mail a publicației și vom decide în consecință.

Oricum, vom reveni.

Daniel VINCA

One thought on “Aur Neamț despre „Mădălina Ciubotaru și Jaful de la Negulești”: „Județul e condus de infractori!” VIDEO

  1. Abia acum v-ați trezit??? Insistați domnilor, insistați, pe acest caz. Veți rămâne cruciți! Cât despre „Mădă ‘”… vă dau eu detalii.

Comments are closed.