Rocker absolvent de „Rareş”, mort în nenorocirea din Bucureşti

12118664_522109137952413_5113663375435978330_n

Unul din cei morţi azi-noapte în incendiul de la Clubul Cotectiv din Bucureşti este nemţeanul Adrian Rugină.

Absolvent al Liceului Petru Rareş (apoi de ASE), Adrian era nu doar un fan al muzicii rock ci a fost implicat, în mai multe trupe şi proiecte de acest gen. Debutul şi l-a făcut tot cu o trupă din Neamţ, celebra Teuton (din anii 90) care a şi organizat la Piatra Neamţ festivalurile concurs „Rock young for youngs”.

Vestea neagră a tragicei dispariţii a fost anunţată, pe net, de folkistul Adi Bezna care a făcut şi el parte din trupa Teuton.

„O veste grea, din pacate! A murit un Om drag aseara in incendiul de la clubul din Bucuresti. Amintirir extraordinare ma leaga de el, de pe vremea cind cintam in Teuton. Dumnezeu sa te odihneasca Adrian Rugina!”, spune Bezna.

Adrian Rugină avea 38 de ani, de ceva timp era stabilit în Bucureşti. Era toboşarul trupei Bucium, una dintre cele mai indragite formatii de folk metal din industria noastra muzicala.

Din nefericire, artistul s-a aflat vineri noapte in clubul Colectiv din Bucuresti, pentru a-i sustine pe baietii de la Goodbye to Gravity, buni prieteni de-ai lui, cu ocazia concertului de lansare a celui de-al doilea album.

Dupa cum bine stim, acest concert avea sa se transforme intr-o veritabila tragedie, nu mai putin de 28 de oameni pierzandu-si viata in flacari.

Adrian Rugină, foarte cunoscut in bransa sa pentru colaborarile la evenimentele mari precum show-ul celebrei Dulce Pontes, Festivalul international de rock sau Cerbul de aur, avea 38 de ani si urma  sa semneze un contract cu o firma nemteasca, ” German Quality”.

„Rugina nu a mai reusit sa scape cu viata. A murit ars de viu. La morga arata ingrozitor, exact ca toti ceilalti adusi acolo, prajiti pur si simplu de foc. A fost identificat de sotie dupa tatuaje” ,au dezvaluit persoane de la fata locului.

V.N.

cop rugina

 

3 thoughts on “Rocker absolvent de „Rareş”, mort în nenorocirea din Bucureşti

    • si pe Isus cand il rastigneau spuneau evreii daca intr-adevar esti fiul lui Dumnezeu salveaza-te. Pedagogia lui Dumnezeu nu este inteleasa decat de cei care intr-adevar cred. Cei care leviteaza nu cred in Dumnezeu. Si in general le plac flacarile iadului. Nu toti au aflat ca moartea e o trecere. dar cu 2 sensuri

Comments are closed.