Deputatul Arsene: Klaus Iohannis a mințit în privința banilor

ionel-arsene-psd 

Candidatul Alianței Creștin-Liberale nu reușește să fie credibil atunci când încearcă să explice în fața opiniei publice cum a reușit să-și cumpere atât de multe imobile. Deși până acum a oferit mai multe variante, el a fost contrazis, în cele din urmă, chiar de unul dintre apropiații săi, acuză deputatul Ionel Arsene.

Liderul PSD Neamţ, readuce atenţiei opiniei publice o declarative a lui Iohannis în care primarul de Sibiu explica felul în care a adunat averea.

„Din relativ puțini bani și ce am avut totuși, am pornit cu soția de la un apartament de 4 camere pe care ni l-am cumpărat din banii de nuntă. Din acei bani și bani adunați din meditații, din salarii, am facut următoarea achiziție, am inchiriat-o, am adunat banii, am mai făcut una, am inchiriat-o” – Klaus iohannis.

Practic, liberalul susținea că banii adunați din susținerea de meditații au stat la baza averii sale imobiliare.

“Klaus Iohannis a mințit în privința banilor din care și-a cumpărat cele șase case. A fost contrazis chiar de unul dintre apropiații săi”, punctează Arsene. Deputatul PSD invocă un reportaj din Adevărul:  ”În momentul în care şi-a cumpărat casa de pe strada Bâlea (…)  o casă veche săsească, cu zugrăveala de humă, podită cu scândură, au trecut la renovare. Banii din meditaţii nu erau atât de mulţi, încât atunci când termina orele, şi-a renovat singur casa”.

“Deci, în realitate, banii din meditații cu care se laudă primarul Sibiului nu erau de ajuns nici măcar pentru renovarea unei case, astfel că în nici un caz ei n-ar fi fost suficienți pentru a-l ajuta la achiziționarea unui imobil. Este evident deja cum Klaus Iohannis a mințit în privința banilor din care și-a cumpărat cele șase case. De asemenea, consider că este inacceptabil ca un candidat ce dorește să fie ales președintele acestei țări să ascundă informații despre averea sa și felul în care a reușit s-o obțină”, mai spune deputatul Arsene.

vestea.net

 

Lasă un răspuns