Mugur Cozmanciuc s-a întâlnit cu Dean Thompson

cozmanciuc 

Deputatul Mugur Cozmanciuc, s-a întâlnit joi, 25 septembrie, cu Dean Thompson, insărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA și cu Kara Aylward, adjuncta șefului secției economice. Întâlnirea a avut loc la Iași, pentru o discuție care a vizat temele politice la zi, subiecte de politică externă și agenda locală din judeţele Iaşi şi Neamţ.

“Este important pentru zona Moldovei ca procesul de descentralizare și regionalizare să continue, astfel încât luarea deciziilor să se realizeze în beneficiul cetățenilor și a comunităților locale. România are nevoie de instituții și de un stat de drept puternic, iar parteneriatul strategic dintre țara noastră și SUA trebuie consolidat mai ales în contextul conflictului din regiunea Mării Negre în speţa Ucraina”, a declarat Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt.

Consolidarea cooperării dintre IMM-uri și investitorii străini locali pentru crearea de locuri de muncă și a unui climat economic competitiv în judeţele Iaşi si Neamţ a reprezentat un alt subiect pe ordinea de zi.

vestea.net

Lasă un răspuns