Acuzaţie: Boboacele şi bobocii de la un liceu romaşcan au ascultat „POP YOUR PUSSY”!

 

Update:
Facem precizarea ca melodia respectiva nu a fost probă pentru boboci ci a reprezentat un moment artistic „extern” prezentat, de o trupă invitată. Detalii şi o nuanţare a subiectului sunt oferite chiar de Alex Nistor:
<<In primul rand, ce am scris eu este o ironie la adresa celor care au considerat ca pentru faza cu bananele trebuie sa limiteze si mai mult distractia tinerilor, suflând acum si in iaurt, interzicandu-le diverse lucruri. Ironia era ca la miss-ul acesta un moment artistic susținut de o trupa de dans invitata, nu de candidatele la miss, a conținut in colajul muzical un fragment remixat din piesa „My Neck, My Back” de la Khia, inclusiv versurile „pop your pussy like that”, al caror sens il stie orice persoana care cunoaste engleza. N-a dansat nimeni în sala si chiar daca ar fi dansat era la fel de irelevant ca faza cu banana, pentru ca piesa Khiei a fost hit la vremea ei si a fost ascultată si dansată in toate cluburile din Romania si din lume.
Ideea era ca in disperarea de a-si acoperi neputinta, profesorii, maturii, ar interzice orice copiilor, inclusiv distracția, daca i-ar intelege / vedea / pricepe / gândi anumite conotații>>

Stirea initiala:
Nebunia organizării Balurilor Bobocilor din licee fără scene interpretabile precum înghiţirea bananei a dus la diverse măsuri care au dezintegrat ideea de petrecere dar nu au anulat episoadele cu tentă sau mesaj licenţios – asta spune într-o postare de pe net angajatului unui grup media de la Roman care susţine că la evenimentul respectiv o repriză de dans ar fi fost pe o melodie cu versuri licenţioase cu trimitere la… „păsărică”.

<<Niste copile de 12 ani dansează pe o piesă cu următoarele versuri:„all yo’ ladies pop your pussy like this, just do it, do it”. Presupun ca stiti ce inseamna „pop your pussy”. Nu se refera la pisici, ci la organele sexuale feminine>>, a acuzat Alex Nistor, directorul de programe de la Radio Roman FM.

Jurnalistul a remarcat şi faptul că întrebările de la concursul de cultură generală păreau a fi cunoscute de concurente, proba respectivă fiind un fel de simulacru cu regia cunoscută dinainte.

Mai jos, integral, postarea lui Nistor:

<<Miss Boboc „Petru Poni”. Întrebări de „cultură generală” despre filme pentru copii. Concurentele știu răspunsurile și le spun repede, imediat, ca la școală. Știu fetele in ce an a apărut filmul cutare, cine era regizorul, tot știu…pentru că, doh, li s-au spus dinainte întrebările și răspunsurile. Cu cultura generală ne-am lămurit, există de nu mai poate. Niste copile de 12 ani dansează pe o piesă cu următoarele versuri:: „all yo’ ladies pop your pussy like this, just do it, do it”. Presupun ca stiti ce inseamna „pop your pussy”. Nu se refera la pisici, ci la organele sexuale feminine. Plouă cu muzică populară, hore, sârbe. Aceleași ca anul trecut, toate. Unii dintre cei care au susținut momente „artistice” aici au cântat aceleași piese tot azi, la Miss-ul de la „Miron Costin”. Nu-i bai, și anul trecut a fost la fel.
Între două concurente e scandal. Una spune că (probabil) alta i-a ascuns hainele si i-a tăiat rochița, ca să nu castige Miss-ul. Cealaltă spune că e fetiță cuminte și nu face ea din astea.
Organizatorii sunt fericiți, n-a mimat nimeni că suge banane la Miss Boboc, deci evenimentul a fost un succes.
Petrecerea continuă în club, departe de ochii profesorilor care s-au spălat deja pe mâini anunțând că nu își asumă evenimente de genul ăsta, neautorizate>>.

D.V. / sursa foto – Alex Nistor, facebook

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Acuzaţie: Boboacele şi bobocii de la un liceu romaşcan au ascultat „POP YOUR PUSSY”!

 1. Tineretul de astazi este complet lipsit de control.Ar trebui uniforma obligatorie pana la clasa a doispea.Si bentita, cum purtam noi.Eu ma rosesc cand citesc asemenea articole.Ptiu drace!

 2. D-nule Vinca, în disperarea de a găsi măcar o amărâtă de „portocală” care să vă asigure trafic pe pagina d-voastră şi, implicit, reclame aţi făcut câteva gafe ce demonstrează lipsă de profesionalism. Aţi construit o ştire calomnioasă pe baza unei postări private de pe facebook, postare în care un jurnalist care nu are nicio treabă cu deontologia profesională la fel ca d-voastră, a defăimat o instituţie de învăţământ fără să fi participat măcar la evenimentele relatate. D-nul în cauză a avut drept „dovadă” doar o filmare neautorizată. Nu ştiu cum de aţi avut amândoi „curajul” (tupeul) de a vă folosi de o fotografie în care apar minore fără să aveţi acceptul părinţilor acestora, părinţi care, apropo, au fost în sala de spectacole. Oricine ştie că nu poţi să pui nişte minori în posturi indecente, iar d-voastră şi colegul d-voastră de breaslă v-aţi folosit de o astfel de fotografie. Dacă aţi menţionat sursa, nu înseamnă că v-aţi disculpat cumva, pentru că, mai rău, d-voastră aţi „trântit” peste fotografia respectivă un mesaj cu tentă sexuală. Nu vă gândiţi că părinţii fetelor respective ar putea să vă dea în judecată? Cred că nu…, însă, începând de luni, în mod sigur, vor face sesizări. Dar ce nu facem pentru publicitate? Poate ar trebui să luaţi lecţii de la jurnaliştii din Cluj, pentru că ei, măcar, au avut bunul simţ de ale ascunde feţele minorilor.
  Am urmărit cu interes comentariile de la postarea d-nului Alex Nistor, inclusiv pe ale d-voastră şi am făcut şi capturi de ecran, aşa că degeaba şi-a schimbat setările sau şi-a şters pagina de facebook şi nu am putut să nu remarc „disperarea” cu care îi adresaţi respectivului fel de fel de întrebări, poate, poate, veţi găsi ceva care să susţină ştirea aceasta „bombă”. De exemplu, vă interesa dacă bobocii şi boboacele „au dansat, au rezonat” pe melodia respectivă. Şi vi s-a spus destul de clar că nu. După care aţi ţinut-o tot pe-a d-voastră. V-aş sugera să îi identificaţi pe toţi cei care au fost în sală şi să le achitaţi un consult la ORL, nu de alta, dar aşa poate veţi avea un fundament pentru această ştire şi veţi merita atenţia pe care v-aţi străduit să o câştigaţi.
  După toate încercările acelea disperate de a găsi ceva, aţi revenit cu un update, fără să schimbaţi de fapt nimic, pentru că titlul a rămas acelaşi. La fel de bombastic, la fel de licenţios şi la fel de „libidinos” precum jurnalismul de scandal pe care îl practicaţi.
  Mai bine v-aţi fi străduit să scrieţi cu diacritice, pentru că vă adresaţi românilor şi nu altei naţii…
  Şi, dacă tot a ajuns Balul Bobocilor o problemă naţională şi v-a făcut plăcere să „scormoniţi” după senzaţional, poate că era mai bine să evidenţiaţi faptul că pentru un astfel de spectacol elevii de clasa a 12-a au muncit enorm şi şi-au dedicat o bună parte din timpul lor liber pentru a le oferi colegilor de clasa a 9-a tradiţionalul bal. Însă d-voastră şi Alex Nistor v-aţi bătut joc de munca lor şi i-aţi dezamăgit. Probabil că nu aţi fost implicat vreodată în organizarea unei banale petreceri măcar, dacă nu aţi fost în stare să apreciaţi eforturile organizatorilor. Nu credeţi că o ştire pozitivă v-ar pune mai bine în evidenţă abilităţile de jurnalist? Dar nu… Site-ul are nevoie de trafic şi numai scandalul aduce rating, după aceea reclame şi, desigur, bani. De fapt, mai toate ştirile de pe această pagină sunt negative şi denigratoare. Atât puteţi, atât faceţi…
  Puteaţi foarte bine ca într-un update să dezminţiţi şi finalul postării d-nului Nistor, dacă tot aţi fost atât de implicat în discuţiile de pe facebook şi v-a pasionat subiectul. Petrecerea a fost asumată de către şcoală, iar profesorii şi părinţii nu „s-au spălat pe mâini”, ci au fost alături de elevi şi le-au asigurat securitatea până ce ultimul copil a plecat acasă, în loc să îşi fi petrecut timpul liber alături de familiile lor. Nu înţeleg de ce nu aţi fost capabil să vedeţi şi lucrurile bune. Poate că d-voastră şi d-nul Nistor care pozează pe facebook în apărător al balurilor bobocilor şi al liceenilor, instigându-i într-o altă postare chiar la revoltă împotriva „brontozaurilor” şi a „capetelor pătrate” din învăţământ, vă doriţi să nu se mai organizeze aceste evenimente tradiţionale. În mod sigur liceenii vă vor „mulţumi”.
  Trăiască ratingul!

  Admin: Intrati pe site. Titltul este cel de acolo. Dar in ciuda celor care doresc pierderea in chichite, ramane fondul: o melodie cu versuri cretine la un eveniment girat de scoala!
  Aveau organizatorii obligatia sa-si ia toate masurile sa nu se auda versuri din astea? Da! Asa e in toata lumea civlizata, organizatorii cer dvd-uri cu programul fiecarei trupe…
  Deci avem de fapt doua subiecte:
  1.niste copii de 12 ani prezinta un program de dans pe o melodie nefericit (idiot) aleasa
  2.publicul care asista la programul cu melodia respectiva este format, majoritar, din minori.
  Restul e discutie ca sa ne aflam in treaba.
  Felicitari instructorilor trupei si organizatorilor!
  N.B. – Ar fi bine cand folositi niste termeni sa-i si stapaniti. „Filmare neautorizata” la un eveniment mega/public? 🙂

 3. s-or schimbat vremurile astea dau repede la produs zburatoarea vina e si a parintilor decreteii lu ceasca ce tupeu de vedete inca din liceu tupeul vinde bine restul nu mai conteaza

Lasă un răspuns