Stâlp de electricitate unic în România! Trece prin… acoperişul casei!

Imaginile de mai sus sunt absolut autentice, au fost postate pe internet în urmă cu câteva minute şi înfăţişează în toată splendoarea lui un stâlp de electricitate care ţâşneşte dintr-o locuinţă (sau anexă gospodărească) din comuna Dămuc.

Stâlpul este evident „mai bătrân” decât construcţia ceea ce înseamnă că acea anexă a fost ridicată în jurul stâlpului. Evident că o asemenea imagine nu poate fi scutită de comentarii ironice. Cum ar fi să se impună o intervenţie la o avarie la acel stâlp şi echipa E-On să-l sune pe proprietar şi să-i spună „Salut Costică, tre’ să facem o reparaţie la stâlpul din casa ta. Ne dai drumul prin pod sau ne căţărăm direct pe acoperiş?”.

În aceeaşi notă ironică, cel care a postat fotografiile, Marius Coşerariu, a închinat şi 3 strofe stâlpului atât de special:

Ești stâlpul meu frumos și preferat,
Ca Ana lui Manole, te-am zidit,
În casa mea, demult te-am integrat,
Cu sacrificii mari te-am dobândit.

Și te-am înfipt adânc în temelie,
Să nu te smulgă nimeni, nici E.ON-ul,
Vei sta în casa mea pentru vecie,
De tine să-mi agăț mereu , paltonul.

Te-am declarat chiar și la Primărie,
Le-am spus că ești al meu, de zeci de ani,
Ești parte din a mea bucătărie,
Primit de la părinții mei sărmani.

D.V.

One thought on “Stâlp de electricitate unic în România! Trece prin… acoperişul casei!

  1. Bine ca exista!
    Probabil cine a construit nu a reusit sa faca E-on,sau mai nou Delgaz Grid ,sa mute stalpul un metru mai departe de casa cu toate ca este terenul omului cu casa.
    Se pare ca E-on are monopol in Romania,face doar ce este profitabil pentru el.Cum sa se mute stalpul? Costa ,plus trebuie facuta o biblioteca de studii ,plus autorizatii,ca sa nu mai spun cat costa,dar probabil au cerut bani de la cetatean si costa mutatul stalpului mai mult decat casa.

Comments are closed.