Desant liberal la două firme de succes din Neamț

Vizita făcută acum câteva zile de Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, de George Lazăr (președintele PNL Neamț) și de restul membrilor echipei de „desant liberal” a vizat și obiective private. Astfel, două dintre acestea sunt amplasdate chiar la marginea orașului Piatra Neamț și, pe orizontală, e vorba nu doar de producție și taxe și impozite către stat ci și de sute de locuri de muncă.

„În rândul companiilor nemțene de succes se află şi EuroEm, la al cărei sediu am fost alături de domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea si de dl primar al municipiului Piatra Neamt, Andrei Carabelea.
EuroEm este primul producător de țevi corugate dublu strat de înaltă densitate (PEID) din România si Unic în Europa la fabricarea țevilor corugate ranforsate cu oțel inoxidabil de mari dimensiuni. A fost fondată în 2005, iar investiția s-a făcut cu capital integral românesc.
Cu un obiect de activitate care deschide o nouă piață în țara noastră, compania EuroEm, administrată de domnul Eugen Mihoc , este dotată cu cele mai moderne tehnologii de lucru şi operează cu materiale de calitate ridicată, care satisfac standardele celor mai pretențioşi parteneri.
O astfel afacere de nivel superior în județul Neamț, este, în primul rând o invitație deschisă către investitori, care vor găsi aici oportunități şi mijloace prin care să crească antreprenorial.
Întotdeauna, alături de colegii mei din PNL, am discutat deschis cu oamenii de afaceri şi am sprijinit fără echivoc demersurile acestora.
Mediul privat este un motor puternic al economiilor locale, iar colaborarea dintre administrația publică şi mediul de afaceri este esențială pentru a pune în mişcare economia locală şi a dezvolta județul Neamț.
Alături de oameni cu multă expertiză în domeniul antreprenorial, cu afaceri de succes şi experiență, aşa cum este şi domnul Eugen Mihoc, vom aduce județul Neamț printre cele mai dezvoltate şi prospere județe ale României!”, precizează George Lazăr.

Și firma ADF – care realizează acum și una din cele mai mari investiții private din neamț – a fost pe traseul acestei vizite în teren. Ca de obicei, george Lazăr a reafirmat parteneriatul real pe care liberalii îl au cu oamenii de afaceri.

„Unul dintre obiectivele unde mi-a făcut plăcere să ajung alături de ministrul Adrian Veştea si de domnul primar Andrei Carabelea a fost Fabrica ADF Prod SRL din Piatra Neamț, cea mai mare investiție privată din județ şi una dintre cele mai importante companii producătoare de termopane din țară.

Domnul Florin Luca administrează un parc industrial privat de 4 hectare şi o hală dotată cu sisteme tehnologice moderne, fiecare proces tehmic fiind asistat electronic.
Peste 400 de angajați lucrează la ADF, adică peste 400 de nemțeni care au un loc de muncă stabil şi sigur în județul Neamț, datorită antreprenoriatului local.
Este, bineînțeles, o mândrie şi o bucurie pentru noi ca în județul Neamț să avem unul dintre cei mai importanți competitori pe piața producției de termopane la nivel național, o companie de succes care produce rezultate financiare remarcabile.
Întotdeauna am ținut aproape mediul privat, mă întâlnesc şi discut regulat cu oamenii de afaceri din Neamț şi consider că parteneriatul dintre administrația publică şi mediul de afaceri este cheia dezvoltării reale.
De aceea, administrația liberală susține mediul de afaceri, oamenii întreprinzători, care investesc în idei şi clădesc afaceri de succes.
Alături de ei, comunitățile cresc, se dezvoltă şi prosperă, iar aici se regăseşte obiectivul nostru comun: un județ dezvoltat, cu facilități pentru investitori şi cu oportunități pentru localnici!

Compania ADF este un exemplu de bună administrare, care aduce în județul Neamț, pe lângă locuri de muncă, exemple de bună practică antreprenorială şi un important capital financiar.

Susținem oamenii de afaceri din Neamț!”, a punctat George Lazăr.

V.N.