Leoreanu, în scandalul „Rebelii de la PNL Piatra Neamţ”: „Dragoş Chitic are sprijinul meu!”

După câteva zile în care a dat impresia că este într-un fel de Silentio Stampa, deputatul liberal Laurenţiu Leoreanu transmite şi el un mesaj public pe acest subiect. Printr-un comentariu la un mesaj postat pe facebook de Dragoş Chitic, Leoreanu consideră că „o lipsa de colaborare sau dialog nu cred ca poate atrage o asa sancțiune”, cu referire la desfiinţarea BPL Piatra Neamţ care, pe cale de consecinţă, a dus şi la demiterea din funcţia de preşedinte a PNL Piatra Neamţ a lui Dragoş Chitic.

Leoreanu spune că „are sprijinul meu”, referindu-se la primarul Dragoş Chitic dar, după cum se observă din mesajul integral de mai jos nu spune nimic despre restul şefuleţilor de la PNL Piatra Neamţ (aripa Bîrjoveanu) care acum au rămas şi ei fără funcţii în partid:

<<Eu sunt ocupat cu parastasul mamei mele și nu am putut urmari desfășurarea evenimentelor în totalitate , dar imi exprim încrederea în dl primar Chitic , stiu ca este un om serios și implicat , iar o lipsa de colaborare sau dialog nu cred ca poate atrage o asa sancțiune. Are sprijinul meu și saptamana viitoare, sigur vom discuta în forurile naționale ale partidului acest eveniment nedorit și nefericit de la Piatra Neamt>>.

Interesant este că printre like-urile primite de comentariul lui Leoreanu sunt şi câteva de la personaje care atunci când fostul primar de Roman (actual deputat) bătuse palma cu Mugur Cozmanciuc pentru intrarea în PNL umpluseră netul de comentarii negative la adresa acestuia, lipind de numele lui fel de fel de epitete gen „sluga lui Pinalti” sau „eunucul lui Udrea”. De acelaşi tratament s-au bucurat din partea postacilor legaţi de o fostă pagină ACL de facebook şi Cozmanciuc dar şi Dragoş Chitic, şi el abia înscris în PNL Piatra Neamţ.

Din informaţiile vehiculate la acel moment în spaţiul public, unul din motive ar fi ţinut de faptul că unii băieţi de prin politica nemţeană (de pe traseul PDL-PNL) nu ar fi reuşit să devină furnizori de sondaje de opinie şi alte servicii conexe în zona Roman.

De asemenea, aceleaşi personaje din PNL Piatra Neamţ încercau (şi în parte au şi reuşit) să capaciteze în presa nemţeană, la alegerile locale din 2016, campanii de presă în care Leoreanu era subiectul unor pseudo-articole de tip campanie politică.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns