Noua conducere a PNL Piatra Neamţ! Fără Bîrjoveanu, Ciobanu, Pintilie, Obreja…

PNL Piatra Neamţ va fi condus până la numirea unui BPL (Birou Permanent Local) interimar de un Comitet de Coordonare format din 11 membri. Iar principala atribuţie a acestui Comitet este „să se ocupe de decizia cu privire la dizolvarea BPL PNL Piatra Neamț”, precizează Departamentul de comunicare al PNL Neamț, într-o informare remisă presei locale.

Din respectivul for fac parte 11 membri:

 1. Constantin TEODORESCU
 2. Iulian SUCALĂ
 3. George LAZĂR
 4. Radu SECUIU
 5. Gabriela BANU
 6. Daniel VASILIU
 7. Dragoș CHITIC
 8. Cristian TAPALAGĂ
 9. Maricica RADU
 10. Marius NECHITA
 11. Cornel AGĂLEANU

Se observă că preşedintele demis al PNL Piatra Neamţ, Dragoş Chitic face parte din acest organism de lucru în timp ce foşti lideri ai organizaţiei locale, cum ar fi consilierii Romel Bîrjoveanu, Mihai Obreja, Paul Pintilie sau directorul de la Publiserv, Valentin Ciobanu (ca să ne referim la unii mai cunoscuţi şi mai vocali) nu au fost cooptaţi.

V.N.

                                  

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Noua conducere a PNL Piatra Neamţ! Fără Bîrjoveanu, Ciobanu, Pintilie, Obreja…

 1. O decizie foarte buna.

  Am scapat de adunatura de prosti si hoti fara nici un fel de profesii care sifonau bugetul orasului

  Sa vedem ce se va intimpla.

  Asteptam si demisia lui Chitic mina dreapta a lui Pinalti/PDL care a devalizat acest oras si l-a indatorat pe 20 de ani pentru a plati hotiile colosale.

 2. Acei smenari cu gura mare si creerul mic, mic,au fost retrogradati din liga 1 in liga a 5-a pt ca asta e valoarea lor de lipitori de afise!

 3. Pai, l-au dat afara pe Barjoveanu ca sa-l puna in loc pe Lazar, fost prefect, autor al unui accident mortal cu masina institutiei?!Ce cauta Lazar, care este romascan, in acest birou?!E adevarat ca alde Romel si Ciobanu nu erau deloc potriviti , dar nici noua adunatura nu e mai breaza…Daca l-au schimbat pe profesorul Obreja cu ilustrul Secuiu, nu mai e nevoie de niciun comentariu.Daca ar fi adus ceva personalitati din afara PNL , tot ar fi fost ceva , dara asa, nu s-a facut decat schimbarea valetilor lui Chitic cu valetii lui Cozmanciuc…

Lasă un răspuns