Consilier PNL despre articole de presă comandate şi plătite şi despre trădători din interior

PNL (la nivel naţional dar şi la Neamţ) este ţinta unor acţiuni de învrăjbire puse la cale de PSD, scenariul respectiv desfăşurându-se şi prin intermediul unor articole de presă comandate şi plătite – asta susţine fostul viceprimar PNL, actual consilier local Constantin Teodorescu.

Indirect, Teodorescu spune că prin PNL ar fi numai oameni corecţi, cu execpţia unor trădători care ar da informaţii adversarilor sau presei.

„Să vedem cum este cu aceste sondaje și articole. Ele sunt făcute (comandate, deci plătite) pentru a umili, pentru a învrăjbi, pentru a scoate la iveală orgolii și mai ales … pentru a ține agenda publică ocupată, pentru a îndepărta atenția societății de la adevăratele probleme ale țării, și nu sunt puține”, spune fostul viceprimar liberal de Piatra Neamţ. (…).
„Revenind pe meleaguri nemțene, dragi PSDiști, nu vă gândiți că dacă nu ies oamenii în stradă de fapt vă iubesc, deloc, chiar vă detestă. Iar dezbinarea ce o încercați cu PNLiștii, mai încercați, nu vă oprește nimeni. Dacă vă ajută și cineva din interior, cu atât mai bine, curățenie se poate face, să știm cât valorează fiecare. Cine a trădat odată vor trăda tot timpul, momentul și-l vor alege ei. Dar PNLiști de substanță, principiali, nu-i veți corupe și nici dezbina NICIODATĂ.”, mai punctează Teodorescu.

Mesajul integral al consilierului PNL, mai jos:

<<Evenimente peste evenimente, un vârtej ce nu se mai oprește. Totuși, de unde pornesc toate și care este scopul final? Trăim vremuri pe care dacă nu le înțelegem, riscăm să fim luați de acest vârtej comunist, care ne vrea pe toți proști și îngenunchiați. Nimeni nu mai acționează, agenda publică fiind plină, toată lumea reacționează. Încercăm să ieșim din acest iureș, să putem a ne planifica viața și rosturile simple, de cetățeni. Avem voie? Nu, nu avem când, nu avem cum. Ce faci în acest sfârșit de săptămână? Nu știu, vedem ce mai e la televizor și apoi îți spun! 
În acest context, ce nu face bine nimănui, pe cine vedem foarte activ? Ei bine, pe dragul nostru PSD, partidul iubit strâns unit în jurul conducătorului iubit. Nu contează că vorbim la nivel de țară, sau la nivel de localități, căci toți acționează la fel, cu un scop bine definit. Și cum acționeză ei acum? Prin singura armă ce funcționează de secole, divide și cucerește. Prin ce metode fac asta? Mai nou prin sondaje online și articole de presă comandate. Dacă toți ne-am mutat (chiar și protestând) pe platforme de socializare, partidul iubit s-a gândit că aici va acționa cu predilecție.
Să vedem cum este cu aceste sondaje și articole. Ele sunt făcute (comandate, deci plătite) pentru a umili, pentru a învrăjbi, pentru a scoate la iveală orgolii și mai ales … pentru a ține agenda publică ocupată, pentru a îndepărta atenția societății de la adevăratele probleme ale țării, și nu sunt puține. Să nu uităm că în acest iureș, timp în care noi suntem ocupați cu problemele de zi cu zi, de supraviețuire practic, cei care ne aduc în acest haos își fac treburile nestingheriți. Eventual mai aflăm după ani și ani de fapte cunoscute regimului, dar care le scot la suprafață tot la comandă. 
Dacă masele încearcă să aducă în atenția, până la urmă a Europei, ceea ce se întâmplă la noi, evident aceștia sunt denigrați, disprețuiți, înjurați, încercuiți de jandarmi, etc, practici comuniste clasice. Ceea ce nu știu însă conducătorii iubiți, este faptul că totul are o limită, nu cea a bunului simț, la un moment dat nu vor mai putea gestiona prin nici o metodă ceea ce va urma. Furia, da, asta urmează. Oamenii nu vor mai ”înghiți” toate găluștile comunistoide, oamenii evoluează, chiar de stăpânirea nu vrea asta, oamenii vor liniște domnilor guvernanți, liniște, să-și poată trăi viața simplă, normală. Să meargă liniștitți la serviciu, să se știe protejați și nu asupriți, să știe că doctorul îl respectă, polițistul îl respectă, funcționarul public îl ajută și-i vorbește frumos. Dar nu vreți asta, vreți furtună, și veți primi ceea ce semănați domnilor.
Revenind pe meleaguri nemțene, dragi PSDiști, nu vă gândiți că dacă nu ies oamenii în stradă de fapt vă iubesc, deloc, chiar vă detestă. Iar dezbinarea ce o încercați cu PNLiștii, mai încercați, nu vă oprește nimeni. Dacă vă ajută și cineva din interior, cu atât mai bine, curățenie se poate face, să știm cât valorează fiecare. Dacă aveți nevoie de ei, cei de la noi, de PNLiștii de conjunctură, luați-i, de ai voștri sunt, din aceeași categorie, veți fi iubiți în egală măsură, desigur vă vor lua locul, nu uitați să luați în calcul asta. Cine a trădat odată vor trăda tot timpul, momentul și-l vor alege ei. Dar PNLiști de substanță, principiali, nu-i veți corupe și nici dezbina NICIODATĂ>>.

Daniel VINCA

Nota Bene – Mesajul integral al consilierului liberal conţine şi o doză apreciabilă de generalizare. Teodorescu a apărut în mai multe ştiri din Vestea.net, de-a lungul timpului. Dacă doreşte, poate explica opiniei publice şi dacă în ce priveşte aceste articole a fost vorba de „articole comandate şi plătite”, de el sau de altcineva…

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns