Cinci mii de lei de la Primărie – flori pentru doamne și domnișoare. Din banii lor

Aleșii locali pietreni întruniți ieri în ședință ordinară au aprobat proiectul inițiat de primarul Chitic pentru ca doamnele și domnișoarele să primească flori de 1 și 8 martie. Dar nu în bugetul pe care-l stabilise primarul, de 10 mii de lei, ci în varianta înjumătățită. Asta după ce consilierul PNL Romel Bârjoveanu a venit cu amendamentul legat de reducerea cu 50 la sută a sumei, care a fost acceptat de majoritatea colegilor din CL.
Chiar dacă Victor Marghidan, consilier PSD s-a opus, invocând faptul că florile ar trebui cumpărate din buzunarul propriu și nu din banii publici, replica lui Dragoș Chitic a fost că „doamnele și domnișoarele din Piatra Neamț merită să fie felicitate în aceste zile speciale și merită să primească flori, așa cum se face în fiecare an”. Mai mult decât atât, edilul a mai spus și că suma de 10 mii de lei este aceeași de ani buni, și că acesta este motivul pentru care s-a mers pe aceeași variantă și acum. Dragoș Chitic n-a ratat momentul de a-i invita pe toți consilierii să iasă pe 1 și 8 martie pe stradă și să le ofere personal florile reprezentantelor sexului frumos.
În cele din urmă, majoritatea consilierilor locali a căzut de acord să aprobe proiectul, așa că peste câteva zile femeile din Piatra Neamț se pot aștepta să fie oprite pe stradă pentru a primi felicitările de rigoare.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.