Poliţiştii jurizează poezii

poltisti elevi

*CONCURS ORGANIZAT DE CĂTRE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, se desfăşoară cea de-a XXII-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Copiii României Creează”, dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, având ca temă ”primăvara anotimp al renașterii”.

În perioada 04 –12 mai 2015, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ se organizează etapa I la acest concurs de poezie, unde pot participa elevi, pe categorii de vârstă, respectiv 8-11 ani și 12-16 ani.

Concurenții pot participa cu maximum cinci poezii. Fiecare lucrare va avea menţionate pe verso: numele și prenumele concurentului, şcoala/liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, județul, precum şi numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui/elevului, acestea fiind redactate în format A4, la 1,5 rânduri.

Poeziile vor fi trimise la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț din strada Eroilor nr. 16, până la data de 12.05.2015, împreună cu fișa de înscriere.

Creaţiile apreciate cu premiile I,II, III şi 4 menţiuni, vor fi înaintate până la data de 19.05.2015 de către unitatea noastră, la Inspectoratul General al Poliției Române.

Ulterior, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv în perioada 25-27.05.2015, va avea loc etapa a II-a, faza finală, unde se va proceda la selecția, jurizarea lucrărilor premiate la nivel judeţean şi care va stabili clasamentul final şi premiile, pe cele două categorii de participanţi.

Fișa de înscriere pentru concurs se poate descărcată de pe site-ul IPJ Neamt , Secțiunea Informații Publice.

sursa: Politia Neamt