Victor Ponta vine la Neamț cu plutonul greilor din Pro România

22 ianuarie va fi ziua în care, în Neamț, va fi lansat oficial proiectul politic Pro România iar conducerea organizației județene va avea alături la eveniment și pe Victor Ponta (considerat fondatorul de facto al partidului) dar și plutonul greilor care îl flanchează pe fostul premier în acest demers.

Sursele Vestea spun că Ponta va avea alături de el nume grele din conducerea de partid, printre care e foarte posibil să se afle Daniel Constantin; Nicu Bănicioiu; Ion Mocioalcă; Constantin Iacov; Ioana Petrescu. Nu este exclus ca lista de mai sus să fie extinsă, dar toate la momentul potrivit…

Vizita lui Ponta va începe la ora 8, în program vor fi mai multe momente, inclusiv o întâlnire cu activul din organizația județeană și chiar cu delegați din organizațiile locale.
Pentru ora 13.15 este anunțată și o conferință de presă în Sala Milenium a Hotelului Central la care, cu siguranță, Ponta va avea alaturi și pe Liviu Harbuz (coordonatorul Pro România Neamț) și pe Vasile Panaite (coordonator Pro România Piatra Neamț și viitor candidat pentru funcția de primar de Piatra Neamț).

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns