Deputatul Şerban, critică dură pentru Orban: Dezinformează, acuză fără temei!

Deputatul nemţean Ciprian Şerban îl acuză pe liderul PNL, Ludovic Orban că foloseşte în mod politicianist problematica veteranilor şi văduvelor de război, liberalul omiţând că actualul Guvern a majorat considerabil indemnizaţiile invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război. Liderul PNL acuza într+un mesaj public Guvernul de plafonarea veniturilor acestor categorii sociale iar Şerban spune, în esenţă, că plafonarea survine după ce şi-a făcut efectul o majorare consistentă, astfel că în acest moment, graţie politicilor guvernamentale, aceste categorii au venituri reale mai mari decât înainte.

<<Domnul Orban a recidivat, din nou, prin poziția referitoare la indemnizațiile veteranilor de război. Domnul Orban dovedește încă o dată că singura sa preocupare este aceea de a atrage electorat dezinformând și acuzând fără temei.
Vreau să îi împrospătez memoria d-lui Orban.Acest guvern este poate singurul guvern al României care are grijă efectivă, atât de categoriile sociale cu resurse limitate, cât și de cele care merită tot respectul nostru fie pentru vârsta pe care o au fie pentru jertfele aduse României.
Îi reamintesc d-lui Orban că guvernul Dăncilă a majorat semnificativ anul trecut, cu aplicare de la 1 ianuarie, indemnizațiile invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.
Măsura de majorare adoptată de Guvernul Dăncilă este una reparatorie și, totodată, o recunoaștere a meritelor acestor patrioți, fără efortul cărora România nu ar fi fost cea de astăzi>>, spune deputatul social-democrat de Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Deputatul Şerban, critică dură pentru Orban: Dezinformează, acuză fără temei!

  1. Acesti eroi in viata,veteranii acestei tari,au fost umiliti atat de voi cat si de celelate guverne din 89 pana acum.Dar sa te lauzi ca le-ati mai dat cateva frimituri la pensie,in comparatie cu salariile voastre,atunci,pe langa faptul ca esti un agramat si un firfizon,mai esti si lipsit de bun simt,Apropo,taicatu juca bine poker,tu la ce te pricepi?

Lasă un răspuns