În plină asfaltare pe Piatra Neamț-Bicaz! Arsene, pe post de diriginte de șantier…

Această prezentare necesită JavaScript.

Asfaltarea pe Drumul Național Piatra Neamț – Bicaz se desfășoară în forță în aceste zile, constructorii implicați în lucrare înercând să profite din plin de reprizele de vreme bună strecurate printre cele de ploaie. Este un sector de drum care, de ani de zile, nu a mai beneficiat de o asfaltare integrală ci doar de reparații, de peticiri.

Lucrarea ar trebui să dureze maxim 2-3 săptămâni, după cum spune și Ionel Aersene, președintele CJ Neamț care a și fost într-o vizită la fața locului și anunță că va monitoriza în continuare lucrarea, ca un adevărat diriginte de șantier.

<<Unul dintre cele mai circulate drumuri din județ, Piatra Neamț – Bicaz, este în plin proces de asfaltare, pentru prima dată de la Revoluție! Dacă vremea va ține cu noi, în două-trei săptămâni va fi gata.
Am fost ieri în teren, să verific cum se lucrează și m-am bucurat să văd că treaba merge bine!
Știu că acum se circulă greu, dar le cer șoferilor încă un pic de răbdare. Vă asigur că urmăresc cu maximă atenție desfășurarea lucrărilor. Nu vreau să fie treabă „de mântuială”. Până acum, în ultimii 30 de ani, s-a tot peticit, s-a tot „tratat”. Acum va fi un drum modernizat așa cum trebuie.
Este o porțiune rutieră extrem de importantă pentru nemțenii care locuiesc în zonă, dar și pentru turiști – știm cu toții că duce spre lacul de acumulare Izvorul Muntelui și Cheile Bicazului. Va fi o încântare să circulăm civilizat și abia aștept și eu acel moment!>>, spune Arsene.

Președintele CJ neamț reamintește că și-a propus ca la finele actualului mandat, infrastructura rutieră din județ să fi suportat lucrări importate de modernizare și reabilitare: <<Mi-am fixat un obiectiv ambițios – ca până la finalul mandatului să rezolv 90% din infrastructura rutieră județeană. Am sprijinul echipei din Consiliul județean, dar și al Guvernului. Mă voi ține de cuvânt!!!>>

D.V.

Lasă un răspuns