Enache: „Nu voi merge în Consiliul Local pentru înțelegeri politicianiste!”

Ciprian Enache, candidatul ALDE pentru funcția de primar de Piatra Neamț care a obținut un scor departe de așteptările lui, spune că va merge în viitorul Consiliu Local cu speranța de a putea face ceva în beneficiul pietrenilor.
Enache îl felicită pe câștigător și mulțumește celor care l-au votat: <<Ziua votului a trecut și cum „poporul are întotdeauna dreptate” trebuie să tragem concluziile care se impun și să ne apucăm cu toții de muncă pentru ca, cu adevărat, orașul Piatra Neamț să fie unul în care oamenii chiar reprezintă o prioritate.
Așa cum este normal și fair-play, încep prin a felicita câștigătorul cursei pentru câștigarea Primăriei. Îi doresc succes lui Andrei Carabelea, maturitate, chibzuință, putere de muncă și să nu uite că votul oamenilor l-au dus spre această funcție.
Le mulțumesc din toată inima celor care au dat votul lor pentru mine și pentru echipa ALDE la Consiliul Local Piatra Neamț. Voturile obținute ne obligă ca, din Consiliul Local, să facem tot ce stă în puterile noastre pentru pietreni, pentru confortul lor, pentru starea lor de bine. Nu vom fi parte a înțelegerilor politicianiste și voi fi, cu adevărat, în acest for, vocea cetățeanului>>.

Președintele ALDE Piatra Neamț anunță și că bătălia electorală recent încheiată a fost și un examen util în ceea ce privește dezvoltarea echipei politice pietrene: <<Le sunt recunoscător tuturor celor implicați direct în această uriașă muncă de echipă care a fost această campanie. Candidați, activiști ALDE Piatra Neamț, voluntari, reprezentanți în secțiile de votare, tineri, adulți, seniori, femei sau bărbați – toți au fost și vor fi foarte importanți în echipa ALDE pe care o vom dezvolta la Piatra Neamț. Plecăciune!
Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc familiei mele, soției, copiilor, tuturor rudelor care m-au sprijinit în acest demers și care au fost privați poate în perioada campaniei de atenția pe care o merită. Promit că mă voi revanșa! 
O apreciere aparte și pentru prietenii, amicii, partenerii de afaceri care – fără a avea afinități politice – au fost alături de mine.
Mulțumesc și presei nemțene care, în cea mai mare parte, a arătat corectitudine, echilibru și echidistanță în această campanie.
Eu și colegii mei suntem și rămânem aceiași, cei care punem OAMENII PE PRIMUL LOC!
Dumnezeu să-i binecuvânteze pe pietreni!>>.

D.V.

Lasă un răspuns