Carabelea: „Regret faptul că Neamțul a ratat o șansa de a încheia lupta împotriva baronilor și a grobianismului în politică!”


Andrei Carabelea mulțumește pietrenilor pentru voturile care l-au propulsat în funcția de primar de Piatra Neamț dar este dezamăgit de faptul că județul a preferat un vot roșu, care îl menține în funcție pe PSD-istul Ionel Arsene.

„Mulțumesc, Piatra Neamț!
Mulțumesc, pietrenilor care și-au exprimat prin vot dorința pentru un viitor mai bun! Sunt recunoscător pentru fiecare vot acordat și perfect conștient de responsabilitatea pe care o primesc odată cu acest rezultat.
Voi răsplăti încrederea acordată și voi da tot ce am mai bun pentru mai multă bunăstare în orașul nostru. Visul meu este să încetinim și sa stopăm exodul pietrenilor și să îi aducem acasă, rând pe rând, pe toți cei plecați. Iar pentru asta voi munci în fiecare zi, fără încetare. Stiu că vom reuși.
Această victorie este meritul unei echipe frumoase coordonată cu viziune și dedicare de Mugur Cozmanciuc”, spune Carabelea.

Viitorul primar de Piatra Neamț regretă însă că nemțenii au ratat șansa de a „debaroniza” județul: <<Împreună am crezut și am tras pentru victorie. Pentru mine nu e una completă. Și e parcă puțin nedrept.
Regret faptul că Neamțul a ratat o șansa de a încheia lupta împotriva baronilor și a grobianismului în politică. Dar nu e o bătălie pierdută. Suntem aici sa arătăm că se poate.
ÎI felicit pe colegii liberali care au câștigat primării în județ sau care au primit reconfirmarea comunității.
Le urez tuturor câștigătorilor inspirație, viziune și putere de muncă pentru a pune orașele și comunele Neamțului pe calea dezvoltării durabile.
Așa să ne ajute Dumnezeu!>>.

D.V.

5 thoughts on “Carabelea: „Regret faptul că Neamțul a ratat o șansa de a încheia lupta împotriva baronilor și a grobianismului în politică!”

 1. ,,Ce naste din pisica soareci mananca” . Mai lasati dusmania si mai treceti la treaba ca dupa cum vad nici nu se pomeneste de acest judet si oras pe la televizor sau ziar central. Parca nici nu existam .

 2. Lasa ca ne pui tu steaguri prin oras si litere pe pietricica, altceva nu te duce capul.

 3. pentru toti desteptii si expertii si priceputii din oras…daca sunteti asa de buni,de ce dracu nu candidati,bai specialilor? Ca la erosime de tastatura nu va intrece nimeni! Atata stiti? Sa judecati? Lasati laba mentala si faceti ceva util pt comunitate,ordinarilor!!

 4. Eu cred ca , daca se continua cu acest discurs, tot mai multi pietreni vor parasi orasul!Eu, unul, m-am saturat si de gasca lui Pinalti si de gasca PSD-ista !

 5. Carabelea,l-ai intrebat pe seful tau Panaite daca e de acord cu declaratia asta?
  Pai Panaite unde se incadreaza?
  Arsene a FACUT ceva in Judetul asta,PNL nu a demonstrat NIMIC pana acum.
  Cu discursul asta de gradinita nu faceti multi purici,se preconizeaza un dezastru absolut.
  Carabelea,orasul este in descompunere,ar trebui sa fii pe teren la treaba deja.
  PS
  Bine ar fi sa nu tii cont de ”sfaturile” lui Panaite in ce priveste ”administrarea” acestui oras ca sa nu ajungi la DNA.

Lasă un răspuns