Locativserv: C.A.-ul PNL a tăiat şi a spânzurat înainte de a fi validat la Registrul Comerţului!

Locativserv şi puciul PNL împotriva oamenilor PSD de acolo ar putea reprezenta un interesant studiu de caz pentru felul în care pofta după ciolanul politic zdrobeşte tot ce-i stă în cale, cu un singur scop bine determinat: „Ai noştri – FRAŢILOR!, ai lor – HOŢILOR!”, după cum bine remarca IL Caragiale cu mai bine de un secol în urmă.

Documentele pe care Vestea vi le prezintă în premieră arată dedesubturile unei situaţii halucinante: comandoul noului AGA, cu Valentin Ciobanu vârf de lance, sprijinit şi impulsionat de primarul Chitic şi de alţi fruntaşi liberali de la Piatra Neamţ.

De reţinut:

1.noul AGA a descins la Locativserv pe data de 5 iulie, trimis la plimbare (neinvitat, în şedinţa fostului CA) şi a urmat un demers nervos de măturare a duşmanilor de clasă: schimbare CA iar noul CA a schimbat directorul şi a luat, în aceeaşi zi, şi alte decizii
2.Noul CA Locativserv a fost validat de Registrul Comerţului abia pe data de 19 iulie.
3.CA-ul validat de Registrul Comerţului nu este totuna cu CA-ul numit pe 5 iulie. Dincolo de alte probleme sesizate de RC (gen depunerea unor documente), în „ceata” primilor 3 numiţi de noua AGA era şi un membru … cu cazier fiscal. Drept pentru care, încercând să dreagă busoiocul (postfactum!), AGA lui Ciobanu & comp numeşte  în locul celui cu cazier alţi 3 membri. Şi astfel, la Locativserv vorbim de noul-noul CA, cu 5 membri faţă de 3 câţi erau înainte.

Şi acum, documentele:

1.Documentul de mai sus a fost depus la ORC (Oficiul Registrului Comerţului) pe data de 6 iulie. Face parte din setul de documente prin care se încerca „înmatricularea” noului CA, cel care luase deja decizii cu o zi în urmă.

2.Un document care arată ce CA era legal înregistrat, funcţional şi cu puteri la zi în ziua în care grupul Valentin Ciobanu, Ionuţ Olariu (AGA), Monica Ghineţ, Ioan Damian, Constantin Iftimie îl demiteau pe Jănel Iosub (PSD) şi ungeau în funcţie o tânără speranţă PNL, Vladimir Togan.

3.Aici avem documentul înregistrat la ORC pe 6 iulie care arată ca în ziua precendetă fusese revocat fostul CA şi numit unul nou. Care CA nou nu a aşteptat (aşa cum spune legea) să fie inamtriculat şi validat legal ci a rocedat, tot din data de 5 iulie, la demiteri, numiri etc.

4.Documentul de mai sus, de la ORC, este BOMBĂ: singura instituţie din România care validează deciziile interne dintr-o firmă (privată, de stat, cu capital de la administraţii locale) trimite la plimbare noul CA (nu-l recunoaşte) invocând serioase NELEGALITĂŢI: lipsa unor documente obligatorii dar şi faptul că în componenţa acestuia cineva încerca să strecoare o persoană cu cazier fiscal. Documentul este datat 7 iulie.

5.Noaptea minţii continuă: prin acest document al AGA, ataşat dosarului din 6 iulie, noul CA Locativserv (încă nevalidat de ORC) anunţă pe 14 iulie că, încă din data de 12 iulie, Iftimie Constantin Lucian (cel cu cazier fiscal) a demisionat din funcţia de membru CA. Deci omul a demisionat dintr-o funcţie… pe care nu o ocupa pentru că noul CA nu fusese validat de ORC. Aceeaşi AGA (Ciobanu şi Olariu) anunţau şi numirea altor 3 membri CA care urmau să se alăture lui Ghineţ şi Damian.

6.Un nou document, remis de data asta de Monica Ghineţ care, în data de 17 iulie,  în numele CA-ului (încă nevalidat de ORC) confirm faptul că AGA (Ciobanu şi Olariu) numise în acel CA un membru cu cazier fiscal. Care a… zburat (că nu poţi vorbi, real, de demisie, dacă nu faci parte din ceva) dar au aterizat alţi 3: Tăune Mona, Ene Aurora, Opriţa Vasile.

Această prezentare necesită JavaScript.

7.şi 8. Documente semnate de judecătorul sindic şi reprezentanţii ORC (19 şi 21 iulie) care validează noul-noul CA, cel cu componenţa de 5 membri. Deci, cu maximă generozitate, abia de pe data de 19 iulie (sentinţa judecătorului sindic), la Locativserv se poate vorbi de un CA nou şi validat legal care să poată lua decizii în deplinătatea atribuţiilor stabilite de lege. Vechiul CA, cel PSD-ist, a plecat acasă din data de 5 iulie. Între timp – adică în interiorul perioadei 5-19 iulie, a operat acel CA (ba 3, ba 5 membri) care a luat decizii FĂRĂ A FI RECUNOSCUT DE JUDECĂTORUL SINDIC ŞI DE ORC.

Este evident că de pe 5 până pe 19 iulie, la Locativserv nu se poate vorbi de un nou CA recunoscut de instituţiile statului. Adică e vorba, practic, de o structură care a funcţionat NELEGAL, operând în aceste perioade decizii de maximă importanţă pentru firmă (demitere director, numire director nou, schimbare statut etc)

Toate argumentele de mai sus vin mănuşă oricui ar vrea să conteste în instanţă deciziile respective. Primul vizat de o astfel de bănuială ar fi directorul demis, Jănel Iosub. Şi nu vorbim acum de calităţile sau defectele personajului (umane, administrative etc) ci de felul în care a fost operată schimbarea lui, paşii legali (numire CA nou, înregistrarea acestuia la ORC etc) fiind înlocuiţi, efectiv cu un fel de puci sau cu un fel de revoltă dintr-un trib neafabetizat.

Dacă Jănel Iosub contestă în instanţă demiterea sa, actele de mai sus sunt argumente serioase pentru ca acesta să aibă şanse reale să câştige. Să câştige ce? O eventuală obligaţie de reinvestire a sa pe funcţie (nu-i bai, a doua zi poate fi demis iar de un CA legal) şi… despăgubiri. Care despăgubiri vor fi evident plătite din banii firmei CL, adică – într-un fel sau altul – din banii pietrenilor. Că nu vor aduce bani de acasă cei din AGA sau CA-ul din graţiile PNL Piatra Neamţ…

Interesant nu, mai ales că aşa cum spuneau într-o conferinţă de presă şi primarul Dragoş Chitic şi consilierii Romel Bîrjoveanu şi Valentin Ciobanu toate aceste schimbări au fost făcute cu gândul numai şi numai la grija cheltuirii banului public. Pe bune?

Daniel VINCA

7 thoughts on “Locativserv: C.A.-ul PNL a tăiat şi a spânzurat înainte de a fi validat la Registrul Comerţului!

 1. Acesti infractori care au comis aceste grave ilegalitati la comanda primarului si al celor doi agamani, respectiv Ciobanu si Olariu, MAI SUNT IN LIBERTATE?! D,N,A ca structura ar trebui urgent sa intervina si sa trimita la mititica acesti banditi in devenire, deoarece politie si parchet nu avem in Piatra-Neamt! Sau o mai avea, dar cica lucreaza tot la comanda fostulyui pri-procuror TOGAN ALEXANDRU tatal noului directoras numit ilegal peste fostul director general!!!!!! Ne-au condus SECURISTII, IAR ACUM NE CONDUC COPII SECURISTILOR……..GENIAL!!! ROMANIA TREZESTETE! D.N.A TREZESTETE! DIICOT TRZIREA CA NE VAND TOT ACESTI COPII DE FOSTI SECURISTI!! Apropo, PRIMARUL CHITIC DRAGOS CE SPUNE? Dar secretarul primariei municipiului ce spune? SAU TOTI SUNT PE UN VAST, ASA CA HOTII BATRANI SI CU MULTA EXPERIENTA?!!!

 2. Consilierii locali, pot analiza situatia de la SC Locativserv SRL, iar in final, pot decide interventia organelor in drept astfel incat, cei vinovati(pseudoadministratori,consilieri agamani etc.) sa plateasca.

 3. În primul rand, recomand dlui director Janel Iosub (cât timp a fost destituit în mod nelegal își păstrează calitatea) sa ceara în instanta salariile de director pentru timpul cât sta pe dreapta și repunerea sa în funcție (chiar și pt. 1 zi cum scrie și în articol-tocmai,ca temei pentru plata salariilor de director)…În condițiile date acțiunea este 100% admisibila….Apoi daune morale (pana în 3000 euro sa nu para îmbogățire fără just temei)…și, cel mai important, și aici o sa-l susțin și eu…recuperarea în întregime a sumelor stabilite de instanta de judecata fin patrimoniul personal al celor vinovați de destituirea abuziva….Nu pot decât sa-I urez…putere de munca și dinți de titan sa rupă din mafie

 4. Mi-am adus aminte si de prefectul judetului Neamt dl Panaite, cel care este reprezentantul guvernului in teritoriu. Domnia sa nu are nimic de spus sau de intreprins in toate aceste ilegalitati?! Sau inima lui bate incontinuu tot pt mafia PDL actuali PNL! Ca cetatean platitor de taxe si impozite astep o luare de pozitie a prefectului, asta daca isi cunoaste atributiile fisei postului!! Daca nu, sa lase loc altei persoane competente fiinca de incompetenti suntem satui pana peste varful capului!

 5. Domnule Vinca, dacă tot ați început această investigație, vă rog să ne faceți publice, urmare a unei noi documentări, care sunt deciziile CA ilegal, din perioada 05-19 iunie!
  Ar fi foarte interesant de observat care sunt!
  Înțelegem de aici că actualul interimar nu este numit legal în funcție?
  Așteptăm, cu interes, investigația dumneavoastră, sau a organelor de control!

 6. Din surse foarte precise va pot etala urmatoarele ilegalitati comise de noul C.A LOCATIVSERV SRL
  1.In primul rand demiterea fostului director general si numirea noului director general interimar de catre niste persoane care nu erau inregistrate la ORC, deci nu puteau semna sau lua decizii legale atata timp cat judecatorul sindic nu ii validase!! Toate documentele, inclusiv semnarea statelor de plata, a OP=urilor pt banci, pt furnizori etc toate sunt nule si ilegale!
  2.In aceasta perioada 05 iulie 20 iulie 2017 noul C.A a modificat organigrama societatii si actul constitutiv, decizii care sunt lovite de nulitate!!
  3. C.A-ul si noul director interimar PNL la ordinul primarului reangajeaza persoane care au date afara cu preaviz si cu toate respectarile codului muncii de fostul director, pt ca aceste persoane faceau parte din bastionul PNL si cunosc ingineriile financiare si smecheriile din cadrul societatii.
  4 Au retrogradat oameni din finctie si le-au micsorat salariile tuturor celor care au fost cunoscuti ca fostii oameni ai lui Janel Iosub…si aceste nelegiuiri facute fara note de fundamentare si semnate de membrii unui C.A nerecunoscut legal de ORC , cat si a unui director general interimar care ocupa ilegal aceasta functie si in consecinta nu avea drept de semnatura!!!
  5Ascunderea unor documente care atestau denunturile facute de fostul director general la D.N.A, cat si punerea la dispozitie consilierului local Romel Barjoveanu documente care sa fie interpretate cu tente rautacioase la adresa fostului director, de asa zisul ziarist DAN BARJOVEANU!!
  6Oferirea de documente si informatii care priveau in mod direct ancheta D,N.A din cadrul societatii!!! Deci niste impostori care ocupau ilegal aceste functii in societate. divulga date confidentiale dintr-o ancheta in curs D.N.A!!!
  In concluzie prefectul de Neamt reprezentantul guvernului in teritoriu va trebui sa trimita de urgenta corpul de control, iar in urma acestor ilegalitati transparente, sa solicite parchetului si D.N.A-ului interventia de urgenta pt eradicarea acestor ilegalitai si abuzuri comise cu bunastiinta de membrii AGA, C.A ul nevalidat , cat si a noulu director interimar TOGAN PNL!!!

 7. este evident abuzul facut de consilierii locali pnl sustinuti de viceprimarul pmp cu consilierii sai.la acestia nu poti sa ai pretentia sa respecte legea pe care nu o cunosc.din cate stiu consilierul juridic de la locato era actualul director.daca acesta se consulta cu taticul sau(fost procuror sef si informator securitate dovedit cu sentinta definitiva) ar fi putut constata ca a comis un abuz in serviciu si este beneficiarul acestui abuz fiind numit de cei nelegali alesi ca director.deci institutiile in drept se pot autosesiza.si ani ar avea ceva de lucru aici privind conflictul de interese.ce ii reprosez lui iosub este faptul ca in mod nejustificat la sustinut pe actualul director si peste lege ia dat puteri depline.acum este prea tarziu sa mai regrete si este drum lung pana va putea dormi linistit.

Lasă un răspuns