JALE! 2 zile FĂRĂ APĂ la 3/4 din robinetele Piatra Neamț plus 4 comune!

Zeci de mii de pietreni dar și locuitori din alte câteva comune deservite de APASERV vor avea miercuri si joi 2 zile în care se află în situația de a nu avea deloc apă la robinete sau de a avea doar un firicel…

Mai jos, integral, anunțul de informare al APASERV:

<<ApaServ anunţă beneiciarii săi că pentru executarea unor lucrări de reparaţii la reţelele de apă va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la oprirea totală a apei potabile în  ziua de Miercuri 24-07-2019 începând cu ora 07:00 în următoarele zone:

-în municipiul Piatra Neamţ (cu excepţia Spitalului Judeţean Neamţ, cartierele Mărăţei, Gara Veche, Speranţa);

-în comunele Gârcina, Girov şi Dochia;

-în comuna Alexandru cel Bun zona cuprinsă  între strada Profesorilor şi intrarea în municipiul Piatra Neamt dinspre Bicaz.

Furnizarea apei potabile se va relua cu presiune scăzută în aceeaşi zi de Miercuri la ora 21:00, urmând ca echilibrarea reţelelor şi furnizarea în condiţii optime de presiune şi debit să se încheie a doua zi, respectiv Joi, 25-07-2019 ora 24:00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.>>

2 thoughts on “JALE! 2 zile FĂRĂ APĂ la 3/4 din robinetele Piatra Neamț plus 4 comune!

  1. Se opresta apa si atat ,conducatorii din CJ nu sunt ingrijorati pt. disconfortul,, dragilor nemteni,, , nu cer demisia vinovatilor ??
    Cu vreo trei ani in urma, cand a fost avaria pe str. Petru Movila si rezolvata ,,ca la carte,, de competentul Pacala,
    a fost mare taraboi la CJ , in prezenta presei s-au cerut demisii, etc.
    Aaa, acum conduc ai nostri….pai zii asa Bobita…

  2. Asta este nimic pe langa jalea cea mare care urmeaza. EXPLODEAZA PRETURILE LA APA. In maxim o luna se va platit 9,40 lei pe metrul cub de apa si canalizare. Ca si asa era foarte mic pretul pana acum, iar toata lumea stie ca nemtenii sunt adevarati nababi, care arunca cu bani si in caini, vorba batraneasca.

Lasă un răspuns