Primim de la Cătălin Goldan, managerul Perla Invest

Stimate Domn  Redactor Sef Daniel Vinca ,

Referitor la articolele care fac referire la organizarea Balului Bobocilor in locatia IGLOO de pe Muntele Cozla , locatie administrata de Perla Invest , va rog sa publicati punctul de vedere al managerului Perla Invest , Catalin Goldan :

  1. Societatea Perla Invest a fost solicitata verbal de organizatorii Balului Bobocilor , impreuna cu furnizorul de marfa al acestui eveniment  , (care este si unul din chiriasii nostri , societatea care administreaza Restaurantul de pe Muntele Cozla ) , sa inchirieze locatia tip IGLOO  si sa presteze transportul pe cablu pentru participantii acestui eveniment . Precizez ca nici pana in ziua evenimentului nu a existat o solicitare scrisa din partea organizatorilor . Solicitarea  pentru  Balul Bobocilor era normal si asteptata sa  vina doar din partea  Liceului de Arte , pentru a lamuri clar acest aspect . Orice actiune trebuie sa aiba in spate o solicitare scrisa !!
  2. Datorita tragediei din Clubul Colectiv , datorita schimbarii legislatiei cu privire la prevenirea si securitatea anti incendii , am comunicat partilor ,verbal ,cu martori , ca nu putem inchiria locatia IGLOO decat dupa obtinerea Autorizatiei PSI de la ISU NEAMT .
  1. Societatea Perla Invest prin echipa tehnica si prin managerul companiei a facut eforturi si chiar a vrut sa ajute acest eveniment , prin depunerea documentatiei intr un timp foarte scurt la ISU NEAMT , partener de nadejde la multe evenimente desfasurate pe Cozla . Pentru acest eveniment insa , trebuia sa respectam legislatia si anume : alcatuirea unui scenariu la foc ,  realizarea faptica a ceea ce scrie in scenariu la foc , depunerea documentatiei , controlul ISU si obtinerea autorizatiei . aceste demersuri s au facut in perioada 2-23 noiembrie 2015 !
  1. Orice actiune si demers facut de societatea partener de furnizare de marfa al evenimentului care in acest caz este si chiriasul societatii Perla Invest ., nu reprezinta punctul de vedere al societatii Perla Invest . Societatea Perla Invest nu raspunde de actiunile facute de chiriasii sai . Daca imaginea societatii Perla Invest a fost prejudiciata de acest chirias , dupa o analiza ,  contractul de inchiriere va fi reziliat !
  2. NU am afirmat niciodata ca vina pentru faptul ca IGLOO nu are autorizatie ar apartine Primariei Piatra Neamt !  Primaria Piatra Neamt este actionarul si partenerul nostru si ne-a sustinut intotdeauna  in actiunile noastre fie ca au fost pe Cozla fie ca au fost in alte locatii. Faptic , la momentul aparitiei articolului , Perla Invest facuse déjà demersuri pentru obtinerea autorizatiei. Nu cred ca mai conta cine poarta vina . Daca aveti discutia inregistrata ( stiu ca procedati la astfel de tehnici ) va rog sa publicati discutia integral si sa nu rupeti din context .
  1. NU exista nici o reclamatie din partea organizatorilor Balului Bobocilor sau a staff ului de conducere a Liceului de Arte catre societatea Perla Invest sau managerul Catalin Goldan. Societatea Perla Invest nu a contractat , incasat sau promis locatia IGLOO si nici nu va permite unui tert sa faca promisiuni in numele societatii .
  1. D nul colonel Mitrea si d nul colonel Gaman de la ISU NEAMT pot confirma demersurile facute de societatea Perla Invest pentru a a obtine Autorizatia si de fapt in a ajuta acest Bal al Bobocilor , deoarece pana in vara nu mai existau cereri de inchiriere , automat puteam solicita acest lucru si in primavara anului 2016 !
  2. Va solicit confruntarea directa intr o emisiune TV la alegerea d voastra ( la orice post de televiziune ) pentru ca cetatenii acestui oras , pe care ii respect , si carora le sunt la dispozitie cu orice explicatie , sa stie exact , pe baza de documente , gradul de implicare al societatii Perla in organizarea acestui eveniment si in general in sustinerea activitatilor cultural artistice  organizate de scoli si licee .

Va rog sa publicati integral acest punct de vedere si orice comentariu  va rog sa il faceti in orice alt articol in ziarul d voastra sau pe alte cai de comunicare .

In acelasi timp va comunic faptul ca am initiat o procedura in instanta  pentru a combate neadevarurile si reaua intentie de care ati dat dovada , implicand numele societatii pe care o conduc si numele meu personal . Avem pretentia ca actiunile jurnalistice sa fie bazate pe adevar , fair play , dovezi !

Cu respect ,

Catalin Goldan
Manager
Perla Invest

Nota Redacţiei:
Ar fi multe de replicat la pledoaria de mai sus a distinsului manager de la Perla Invest. Toate la timpul lor… Cât priveşte provocările anunţate, vestea.net nu se va da în lături nici de la o confruntare tv (să anunţe stimabilul ziua, ora, televiziunea şi moderatorul) şi suntem pregătiţi să susţinem şi în instanţă fiecare virgulă din textele din acest site. Spre deosebire de alţii, suntem responsabili şi ne asumăm ceea ce facem. Pentru cei care nu ştiu de ce este atât de iritat stimabilul manager, de citit textele din linkurile de mai jos! (Daniel Vinca)

Bâlbâială cu Balul Bobocilor de la Liceul de Arte anunţat la Iglu Perla Invest de pe Cozla! Are loc sau nu?
ISU Neamţ: Nu autorizăm Balul Bobocilor la Iglu de pe Cozla pentru această seară! 300 de oameni cumpăraseră bilete!
Cum şi-au bătut joc Perla Invest & partenerii de sute de adolescenţi! Balul Bobocilor de la Iglu devine… concert şi se mută…
Surse: Scandalul concertului anulat de la Iglu a ajuns la Poliţie! Liceeni vs. partenerul Perla Invest, Alexandra Struţă
Goldan mută inteligent scandalul: De ce nu întrebaţi la Primărie de ce nu are Iglu autorizaţie ISU?
Chitic răspunde întrebării inteligente a lui Goldan: „Nu permit ca Primăria să fie amestecată în această poveste!”

2 thoughts on “Primim de la Cătălin Goldan, managerul Perla Invest

  1. Mucosul asta de crede ca s-a oprit managementul la el nu e decat un lingusitor (ca sa nu spun pupincurist) care a tras cu dintii de functia pe care (atentie) a fost numit, nu a castigat-o ca urmare a vreunui concurs sau a unui cv extraordinar; de ce oare a venit el de la Iasi sa dea lectii la toata lumea cum se conduce o afacere, in conditiile in care vreo 5-6 directori inaintea lui n-au fost in stare sa faca un ”management de top” ?!?!
    Ce e foarte iritant e ca sunt unii care chiar pun botul la textele si vrajelile de care-i plin personajul asta. Acest ”MARE MANAGER” nu a facut nimic iesit din comun, nu a dat dovada de nu stiu ce performanta in demersul lui managerial la Perla Invest, dovada fiind inevitabilul ce s-a produs deja: insolventa. Acum se vede ca ramane far’de munca si vrea sa se retraga in culmea gloriei, vezi Doamne ca si colaborator la nus’ce firma de prin Anglia. Bai fugi de-acolo, pacaliciule!

Comments are closed.