Şeful TSD Neamţ vă invită la revelion. Ofertă social-democrată la Condor: 300 lei de persoană!

Şeful TSD Neamţ îmbină politica cu business-urile iar cea mai bună dovadă în acest sens e chiar contul de facebook al lui Alexandru Rotaru.

Din sursa respectivă putem afla – graţie unui advertorial postat – cum 200 de clienţi vor putea petrece un revelion de vis la Motelul Condor (pardon, Condor Resort, că a fost rebranduit).

Image 1

Cum nu e vorba de un vanghelion electoral ci de o afacere, preţul (social-democrat) e de 300 de lei de persoană. Prin comparaţie cu alte preţuri deja anunţate de alte restaurante (de la 200 de lei în sus, până în 300, în general dar şi cu oferte de 300-350-400 lei…) ar părea, mai curând, un preţ pentru clasa de mijloc, că doar la revelion nu merg asistaţii de la ajutorul social…

Fără doar şi poate că petrecerea de la cumpăna dintre ani va fi una pe cinste. De la redeschiderea (din luna septembrie), Motelul Condor şi-a promovat agresiv evenimentele, o dovadă fiind, de exemplu, petrecerea de Haloween. Astfel, potenţialii clienţi erau invitaţi să participe în seara de 31 octombrie – la 24 de ore după incendiul din Clubul Colectiv – cu tot cu copii!, „să bântuiţi alături de noi la cea mai tare petrecere de Haloween”. Locaţia administrată de liderul TSD promitea invitaţilor „shot-uri sângeroase servite de vampiriţe sexy şi vrăjitoare provocatoare”.

Image 2

D.V.

cop condor