Fost parlamentar, a demisionat din PNL!

Unul din cei mai cunoscuţi parlamentari nemţeni care a fost, până acum, membru PNL a ales azi să părăsească, în mod oficial, partidul respectiv. Şi nu a fost doar deputat ci şi prefect al judeţului Neamţ, şi preşedinte al CJ Neamţ, adică e vorba de un personaj în top în ceea ce priveşte funcţiile politico-administrative.

Este vorba despre Vlad Marcoci care azi, înainte de prânz, a mers la sediul PNL Neamţ de pe Bulevardul Republicii şi şi-a depus personal demisia, după cum informează surse neoficiale apropiate PNL. Marcoci a oficializat astfel divortul sau de organizaţia nemţeană liberală, Vestea publicând anterior, în premieră, faptul că acesta va fi preşedintele interimar al Pro România (aşa-numitul partid al lui Ponta).

Contactat de Vestea, Marcoci a confirmat demisia înaintată dar nu a dorit să dea detalii despre motivaţia acestei despărţiri. „Aşa este normal şi elegant, să fie demisie şi atât. Le urez succes foştilor colegi dar, la fel ca în fotbal, îmi doresc şi mai mult succes mie şi viitorilor colegi de proiecte”, a spus, oarecum enigmatic fostul deputat PNL.

Surse neoficiale spun că decizia lui Marcoci era inevitabilă de luni bune în condiţiile în care acesta, ca şi alte personaje politice care au trecut anul trecut la PNL (Dan Vasiliu, Aurelia Simionică, Cătălin Drăguşanu) au fost plasate după alegerile locale sau parlamentare într-un con de umbră, în favoarea altor personaje care par să-şi echivaleze propria imagine cu cea a partidului.

Marcoci câştigase mandatul de deputat pe listele USL, ca membru PSD, în 2012. În PSD ajunsese chiar preşedinte executiv (nr. 2) dar a trecut la PNL înainte de alegerile locale din vara anului 2016, reproşând că nu a funcţionat aşa cum spera colaborarea cu Ionel Arsene. Se pare că la PNL a fost… şi mai interesant…

D.V.

One thought on “Fost parlamentar, a demisionat din PNL!

  1. O mare pierdere pentru PNL.E o catastrofa.

    Nimeni nu se astepta….

    Dupa 20 de ani in PNL,Marcoci isi da demisia. …

    Va dati seama?Fara proiectele grandioase ale lui Marcoci cu China care au umplut judetul de investitii?

    Noi cu totii din Neamt suntem pierduti.Un asemenea vizionar nu se naste decit la 1000 de ani….

    Niciodata PNL nu va mai fi la fel fara Marcoci.

    Ce drama ……ce pierdere…..incredibil….

    PS

    Am inteles ca Marcoci a fost angajat de NASA pentru un mare proiect de terraformare a planetei Marte.

    E bun tipu.

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaa….

Comments are closed.