Zvon WOW despre noul preşedinte PNL Piatra Neamţ! Cornel Agăleanu dezminte informaţia!

Consilierul judeţean Cornel Agăleanu ar urma să fie propunerea avansată de Comitetul Coordonator PNL Piatra Neamţ Biroului Judeţean PNL Neamţ pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale, anunţă surse neoficiale din PNL. Agăleanu nu confirmă însă respectiva informaţie.

„Sunt mai mulţi colegi care ar putea fi propuşi pentru această funcţie. Şanse foarte mari are Cornel Agăleanu, fiind şi consilier judeţean, şi un bun cunoscător al mediului politic pietrean dar şi un caracter definit de echilibru, condiţie obligatoriu pentru cineva care ar urma să readune liberalii pietreni la aceeaşi masă, în ciuda divergenţelor sau mesajelor mai contondente din ultimul timp dintre diverse grupuri interne. Cornel e cunoscut şi ca un tip foarte serios, care nu înghite gogoşi deci ar putea fi o opţiune foarte bună şi corectă pentru această funcţie”, ne-a declarat un liberal din conducerea judeţeană care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Cornel Agăleanu a şi fost numit după desfiinţarea BPL Piatra Neamţ în Comitetul Coordonator care urma ca într-o săptămână (aşa au declarat atunci liberalii) să facă propuneri pentru un nou Birou Local Interimar.

Contactat de Vestea.net, Agăleanu a negat informaţia de mai sus: „Nu ştiu nimic despre aşa ceva. În Comitetul Coordonator nu s-a discutat despre numele noului preşedinte”. Întrebat despre ce şi când s-a discutat în acel Comitet, Agăleanu a pus capăt discuţiei, retrăgându-se din dialogul telefonic.

Un alt nume vehiculat chiar la momentul în care BPL Piatra Neamţ a fost desfiinţat şi, pe cale de consecinţă, Dragoş Chitic a fost demis de drept din funcţia de preşedinte PNL Piatra Neamţ a fost cel al fostului viceprimar Constantin Teodorescu însă respectivul a spus clar că nu doreşte să ocupe funcţia de preşedinte interimar.

Din Comitetul Coordonator numit de BPJ PNL Neamţ care urmează să propună membrii noii echipe de conducere la PNL Piatra Neamţ fac parte următorii:

 1. Constantin TEODORESCU
 2. Iulian SUCALĂ
 3. George LAZĂR
 4. Radu SECUIU
 5. Gabriela BANU
 6. Daniel VASILIU
 7. Dragoș CHITIC
 8. Cristian TAPALAGĂ
 9. Maricica RADU
 10. Marius NECHITA
 11. Cornel AGĂLEANU

Din informaţiile extrem de zgârcite care vin dinspre PNL, nu e clar ce a făcut până acum acest comitet.

Agăleanu a fost primul proprietar privat al unei galerii de artă din Piatra Neamt (Galeria VERT) şi este cunoscut drept un tip cu multiple preocupări în domeniul promovării artiştilor din judeţul Neamţ. A fost primul ales judeţean care a luat o poziţie fermă în momentul în care noua directoare de la TT a înlocuit vechiul simbol al instituţiei, Zburătorul, cu noul logo (cel cu cerculeţe, numit şi Logo-Păcănele).
Tot Agăleanu este cel care a înfiinţat, la un moment dat, un club Rotary în Neamţ, al cărui preşedinte a fost dar mai apoi s-a reorientat spre un alt ONG multinaţional cu preocupări în domeniul implicării civice (Lyon). Din respectivul club Rotary au mai făcut parte Dan Vasile Constantin (fost preşedinte CJ Neamţ, actualmente consilier la Cabinetul Preşedintelui CJ), Vlad Marcoci (fost prefect, fost preşedinte CJ, fost preşedinte al Agenţiei de Mediu, fost deputat) şi Ionel Arsene (fost deputat, actualmente preşedinte CJ Neamţ).

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns