Zilele Oraşului Târgu Neamţ (album FOTO – part 1)

tg neamt (1)_resizeTrei zile de distracţie şi voie bună oferite locuitorilor din Târgu Neamţ de către administraţia locală condusă de primarul Vasilică Harpa! Maratonul a demarat sâmbătă. Greul acţiunilor este localizat în Parcul de sub Cetate dar sâmbătă după-amiază, în sala de şedinţe de la Primărie a avut loc o întrunire festivă.

Primarul Harpa a avut ca musafiri pe reprezentanţii oraşului Cetatea Albă din Ucraina, pe perefectul judeţului Neamţ, deputatul Ionel Arsene, deputatul Vlad Marcoci, pe cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Neamţ, şefi de instituţii deconcentrate, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai Bisericii, oameni de cultură etc.

În cadrul şedinţei, au fost înmânate cinci titluri de cetăneni de onoare, din care două au fost dedicate, post-mortem, unor lideri spirituali marcanţi: părintele Iustin şi părintele Cleopa.

Mii şi mii de oameni au participat apoi, în parcul de sub Cetate, la manifestările din calendarul acţiunii. Primarul Harpa a declarat deschise Zilele Oraşului Târgu Neamţ. Pe scenă au început să urce ansambluri populare dar şi alţi artişti, cu diverse genuri de muzică. După lăsatul serii a fost r’ndul DJ-ilor să încălzească atmosfera iar apoi a urmat un superrecital Nicole Cherry.
vom reveni!

vestea.net

 

Lasă un răspuns