Zilele lui Mugur Cozmanciuc la şefia organizaţiei Neamţ, numărate! Orban, preşedinte PNL!

Ludovic Orban a devenit sâmbătă, 17 iunie, noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), prin votul delegaţilor de la Congresul organizat la Romexpo, potrivit surselor din comisia de numărare a voturilor. Scorul a fost 3518 voturi pentru Orban, 952 de voturi pentru Busoi şi 34 de voturi nule, anunţă stiripesurse.ro.

Președinția PNL a fost disputată de Ludovic Orban, cu moțiunea „Partidul Național Liberal — Forța Dreptei” și Cristian Bușoi, cu moțiunea „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!”.

De asemenea, cei peste 4.600 de delegaţi care şi-au înregistrat prezenţa au votat preşedinţii Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori (CNRC) – Mihai Barbu şi Comisiei de Arbitraj (CA) – Daniel Buda. Anterior, s-a votat modificarea statutului PNL.

Cu câteva zile înainte de alegerile de azi de la Bucureşti, sursele Vestea au confirmat că dacă Buşoi pierde, zilele lui Mugur Cozmanciuc la sefia PNL Neamţ vor fi numărate. Cozmanciuc l-a susţinut pe Buşoi, în timp ce ceilalţi doi parlamentari, Ţapu şi Leoreanu au fost pro Orban.

Sursele Vestea prevăd un adevărat scenariu în care noul binom Ţapu-Leoreanu (care au „la butoane” pe primarii municipiilor Piatra Neamţ şi Roman dar şi organizaţiile respective dar si alte filiale) va forţa debarcarea lui Mugur Cozmanciuc, urmând ca noul preşedinte interimar să fie unul din cei doi parlamentari.

D.VINCA

2 thoughts on “Zilele lui Mugur Cozmanciuc la şefia organizaţiei Neamţ, numărate! Orban, preşedinte PNL!

  1. Daca PNL ajunge pe mana lui Tapu, devine o organizatie comunala a PSD. Fereasca Dumnezeu. Primaria Piatra Neamt va deveni o societate comerciala a PSD-ului. Mai mult de jumatate dintre membri vor pleca. Tapu nu doar ca nu este apreciat in PNL (cu exceptia unor patrupezi), dar este urat de catre pnl-isti.

  2. Acum ca a castigat chitaristul, nu ma intereseaza, dar ma amuza Busoi cu figura lui de nepot al lui Nicu Constantit.
    La cate batai a luat, nu-si vede vanataile in oglinda ?

Lasă un răspuns