Zile triste pentru economia nemţeană: DESFIINŢATĂ REŢEAUA DE TROLEU CARE DUCEA LA PLATFORMA SĂVINEŞTI

În contradicţie cu raportările festiviste ale policienilor de toate culorile şi ale aplaudacilor lor, economia nemţeană nu creşte ci are un ternd descendent. Un detaliu cu valoare de simbol pentru această situaţie este Operaţiunea „desfiinţare reţea de troleu spre Platforma Sîvineşti”.

Operaţiunea a început de câteva zile şi este motivată că operatorul de transport Troleibuzul nu mai are călători care să justifice utilizarea troleibuzelor spre această destinaţie, situaţie care duce la consumarea de resurse pentru asigurarea pazei reţelei.

Cum pe plaftorma Săvineşti activitatea e mult redusă (mai ales noaptea), cum zona este slab iluminată (cu locuri total neiluminate), este evident că respectivele cabluri (care conţin şi aliaj de cupru) sunt o tentaţie pentru cei specializaţi în furtul de astfel de cabluri.

Deocamdată, conducerea firmei a decis să fie dezafectată reţeaua de pe Platformă până la drumul naţional (unde este şi iluminat public dar şi o anume frecvenţă a trecerii maşinilor care nu le permit hoţilor să acţioneze).

Operaţiunea de dezafectare a post începută cu acordul conducerii CJ Neamţ, a precizat Nadia Năstase, manager Troleibuzul SA.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Zile triste pentru economia nemţeană: DESFIINŢATĂ REŢEAUA DE TROLEU CARE DUCEA LA PLATFORMA SĂVINEŞTI

  1. Cablurile sunt deja vandute si banii incasati de,ARSENE si TABLAGIUL pufoicar !

  2. E o prostie, ar fi avut clienti daca ar fi fost interesati!Troleibuzul prefera sa incaseze subventii din bani publici , in loc sa caute si sa atraga clienti privati!Sigur, CJ are o contributie importanta la aceasta situatie, acordand traseele de transport unor firme private care isi bat joc de calatori (si de Fisc!).Demontarea retelei este o magarie, oricum nu o pazea nimeni!

Lasă un răspuns