Zi festivă la Jandarmi: 13 ofițeri și subofițeri, trecuți în grad superior

Începând de astăzi, treisprezece jandarmi nemțeni au fost avansați în grad, cu prilejul unei ceremonii desfășurate pe platoul din curtea IJJ Neamț. Toți cei patru ofițeri și subofițeri proaspăt promovați au intrat în posesia noilor trese, oferite chiar de inspectorul șef, maiorul Radu Olariu, care le-a urat subalternilor succes în activitate.
A fost avansat la gradul de colonel Cristinel Bucălău, şeful Serviciului Resurse Umane, la gradul de maior Florin Stângu, comandantul Detaşamentului 4 Roman iar la gradul de căpitan Gavril Bistricianu şi Cristian Văduva, ambii ofiţeri specialişti în cadrul inspectoratului.
Totodată, Paul Boangiu a primit gradul de plutonier adjutant şef, Ion Hâra şi Ionel Ambrosă au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant, Alexandru Ionuţ Luca are gradul de plutonier major iar Marius Florin Matei, George Sorin Barbu, Marius Ciobanu, Ciprian Ştefan şi Cătălin Ciobanu sunt avansaţi la gradul de plutonier.
De asemenea, tot începând de astăzi, doi subofiţeri au fost mutaţi în interes de serviciu de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita la Jandarmeria Neamţ. În acest sens, plutonierul major Ovidiu Tinca şi sergentul major Emilian Creţu au ales să vină mai aproape de casă şi să execute

misiunile alături de colegii lor de la Neamţ. Adaptarea la noul loc de muncă nu ar trebui să fie o problemă pentru cei doi militari, dat fiind faptul că unul dintre ei (Ovidiu Tinca) a mai lucrat în cadrul instituţiei nemţene iar celălalt a efectuat stagiile de practică pe timpul cât era elev al şcolii militare de subofiţeri.

Alex SÎRBU / Foto IJJ Neamț

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns