Zi de coșmar în Neamț: Trei bărbați găsiți morți, alți doi readuși la viață


Zi cumplită ieri în Neamț, după ce trei bărbați au fost găsiți morți în diferite colțuri ale județului de echipajele ambulanței. Toți tineri, cu vârste între 41 și 45 de ani. Potrivit comunicatului de presă remis de SAJ Neamț pe adresa redacției, alți doi tineri, de 30 și 38 de ani au fost resuscitați de echipele salvatoare, după ce intraseră în stop cardio respirator.
Cu adevărat ciudat este că în Săptămâna Mare și în cea premergătoare Nașterii Domnului se înregistrează multe asemenea cazuri. așa cum precizează responsabilii SAJ Neamț.
Primul caz a fost înregistrat la Piatra Șoimului la ora 12.40. Un bărbat de 40 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de pe stânca de la Poieni. Nu se știe dacă s-a dezechilibrat sau a vrut să își pună capăt zilelor. Cert este că echipele de salvare au solicitat intervenția pompierilor, pentru a recupera trupul bărbatului. Câteva ore mai târziu – pe la 16.30 – un alt bărbat de 41 de ani intra în stop cardio-respirator, la sosirea Ambulanței el fiind deja mort. Surse neoficiale spun că acesta obișnuia să consume alcool și probabil de la asta i s-a tras sfârșitul. Un alt consumator înveterat de băuturi alcoolice, așa cum povestesc oamenii, a fost salvat de la moarte ieri dimineață. Bărbatul, de loc din satul Târzia, a intrat în stop cardio respirator, dar a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipei noastre”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț .
Și un tânăr din Roman a fost readus la viață azi-noapte, după ce a făcut infarct. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al spitalului din municipiu.
Nu la fel de norocos a fost un bărbat de 45 de ani din Rediu. El și-a găsit sfârșitul ieri după amiază, fără ca medicii să poată să mai intervină.
Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.