„Zebra” din băltoacă. În faţa şcolii din capitala de judeţ!

Copiii şi părinţii care trec strada pe „zebra” din faţa şcolii de peste drum de  Mall Galleria trebuie să aibă ciubote în picioare sau să-şi asume riscul unei nedorite băi. Asta comentează pietrenii care dezbat subiectul pe net după ce o pietreancă a pus câteva fotografii cu situaţia respectivă.

Cum ploaia de afară nu e una torenţială, e clar că de fapt e vorba despre problemele legate de asfaltare şi de canalizarea pluvială. „Felicitări, celor care au făcut drumurile! O trecere de pietoni nemaipomenită”, spune pietreanca responsabilă de stârnirea discuţiei.

Evident că au apărut comentarii diverse, inclusiv opinia că mai bine de jumătate din trecerile de pietoni din Piatra Neamţ sunt în aceeaşi situaţie. Iar referirile la responsabili – conducerea Primăriei şi a Publiserv – sunt în nota de mai jos:

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “„Zebra” din băltoacă. În faţa şcolii din capitala de judeţ!

 1. Ce sa faci cu prostii incompetenti de la Publiserv si Primarie.

  Au masini de sute de mii de euro complet automate iar ei asfalteaza dupa ureche.

  Asta inseamna sa ai un oras condus numai de analfabeti si hoti pe care ii intereseaza numai sa fure.

  Fura de unde pot:pun bitum de super proasta calitate,agregate de proasta calitate,aditivi de proasta calitate, asfaltare fara panta,fara scurgere apa,fara rigole si cu guri de canale deasupra asfaltului.

  Asa se fura banii de la bugetul orasului an de an.De aia cind ploua e un dezastru pe starzi,balti,gropi o mizerie.

  Nimic nu se face durabil.NIMIC.

  Tot ce se face este numai ca sa se fure bani.

Lasă un răspuns