Ze Maria şi jucătorii FC Ceahlăul cuceresc Liceele din Piatra Neamţ

fotbal ceahlaul licee

Pentru o mai buna promovare si din dorinta de a atrage cat mai multi tineri in tribune la partidele echipei noastre de fotbal, FC Ceahlaul organizeaza, saptamana aceasta, mai multe actiuni, la care va invitam sa participate – este mesajul difuzat pe net de Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al clubului nemţean.
Astfel, miercuri, 1 aprilie, antrenorul Ze Maria si cativa jucatori, impreuna cu Radu Birlica, director de marketing, si Gelu Cracana, ofiterul de presa al clubului, se vor deplasa la Colegiul Tehnic Forestier Piatra Neamt, unde se vor intalni,de la ora 12, cu elevi si profesori ai acestei unitati de invatamant.
O actiune similara va avea loc joi, tot de la ora 12, la Colegiul de Transporturi Auto.
„Vrem sa facem o traditie din a organiza astfel de activitati. Incepem cu Forestier si Auto pentru ca ne sunt aproape, dar vom merge in toate liceele si scolile din oras”- Radu Birlica, director de marketing al FC Ceahlaul.
La Forestier si Auto, jucatorii, antrenorul si oficialii Ceahlaului vor discuta cu tinerii si vor imparti fotografii și autografe ale echipei. Totodata, in fiecare din cele doua licee vor fi distribuite gratuit bilete la partida FC Ceahlaul- Viitorul Constanta, care se disputa duminica, de la ora 18.

V.N.

Lasă un răspuns