Ze Maria descrie un Massone XENOFOB: ”Tratează jucătorii ca pe sclavi «pentru că sunt români»”

massone circ ze maria revolta sclavilor fc ceahlaul tepar

Patronul Italian Angelo Massone nu este doar un garantat izvor de circ ieftin ci are ;I serioase probleme atitudine (dacă nu o fi vorba de ceva mai grav), după cum dezvăluie antrenorul Ze Maria într-un interviu acordat Gazetta dello Sport, citat de gsp.ro.

Dat afară de două ori într-o săptămînă de la Ceahlăul, Ze Maria a dezvăluind reacţiile xenofobe şi discriminatorii ale patronului Angelo Massone. ”Se vorbea de un proiect pe termen lung, dar am lucrat cu un preşedinte care îşi trata jucătorii ca pe sclavi. Susţinea că trebuie conduşi cu o mînă de fier «pentru că sînt români».
A făcut promisiuni pe care nu le-a respectat şi a stricat o jucărie lăudată de toată lumea. Probabil era gelos, nu suporta să nu îşi vadă numele în ziare”, a atacat Ze Maria.

Revolta <<sclavilor>>!!! 

Tehnicianul a explicat şi cum a fost primită vestea demiterii de jucători: ”Au ameninţat că nu se vor antrena şi că nu mai intră pe teren. Mai ales că nu erau plătiţi de două luni. Massone a fost furios pe revolta «sclavilor», așa cum a numit-o patronul”.
”Cînd m-a concediat, mi-a spus să plec din hotel. Nu voia nici măcar să-mi plătească biletul de avion pentru acasă şi mi-a spus «mai vedem cum te comporţi», cînd l-am întrebat de restanţe. Pînă la urmă mi-a plătit biletul”, a încheiat Ze Maria.

Ze Maria nu este singurul care scoate la iveală astfel de maniere ale lui “VERO CIRCO ITALIANO MASSONE”. De fapt, în ciuda narcisismului evident, italianul a lăsat numai uşi trântite pe unde a fost. La un club englez de liga a 2-a a devenit persona non-grata pentru fanii din acea zonă, după câteva luni în care a condus echipa.
A venit apoi în România, a anunţat că este interesat să preia acţiunile Rapidului, a reuşit să provoace numai scandaluri şi acolo fără a pune, aşa cum e normal, şi banii la bătaie.
Toate acestea au fost subliniate de vestea.net încă de la venirea italianului, care s-a prezentat ca mare investitor, la FC Ceahlăul. Vezi aici – De ce nu am încredere în italienii care vin la Ceahlăul? “Selfie”-uri în presa din Peninsulă înainte de a pune banul pe masă!

Ne-am fi dorit să greşim dar, din păcate, bâlciul permanent din curtea clubului nemţean şi mai ales rezultatele dezastruoase duc echipa, încet dar sigur, spre liga secundă. Peste toate şi în vestiar şi în jurul echipei mocnesc tensiuni. Marele investitor care a promis lapte şi miere a adus mai ales jucători liberi de contract sau sub formă de împrumut, la cei găsiţi aici le-a diminuat salariile şi, evident, în mandatul său, restanţele financiare sunt la ordinea zilei.
Mare investitor? VERO CIRCO MASSONE!

Cititi si: Circo Maximo Massone: Antrenorul Ze Maria demis a doua oară într-o săptămână
Antrenorul FC Ceahlăul pune înfrângerea de la Botoşani pe seama “Massone – Vero Circo Italiano”
DECONT PENTRU CIRC: Massone, suspendat două luni şi amendat cu 13.600 lei
CIRCO MASSONE LA FC CEAHLĂUL / Antrenorul Ze Maria – DEMIS! Ricardo Ronca – DEMIS şi luat cu Salvarea! Secunzii au demisonat şi ei…
Massone duce Ceahlăul în Liga Judeţ: VERO CIRCO ITALIANO!
Ceahlăul pierde 3 puncte, Massone e vedetă  

Daniel VINCA

 

2 thoughts on “Ze Maria descrie un Massone XENOFOB: ”Tratează jucătorii ca pe sclavi «pentru că sunt români»”

  1. Asa ne trebuie daca primim cu bratele deschise toti ratatii. Ar trebui sa se sesizeze Consiliul pentru Combaterea Discriminarii.

Lasă un răspuns