Zdrobit după ce a căzut de pe o schelă


Un bărbat de 40 de ani din Horia a ajuns în stare extrem de gravă la spital ieri, după ce a căzut de pe o schelă, de la aproximativ 3 metri înălțime, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Accidentul a avut loc ieri după amiază, pe când bărbatul lucra la construcția unei case. Omul ar fi fost băut și la un moment dat a făcut o mișcare greșită și s-a dezechilibrat.
Cum nu era prins în niciun fel de corzi de siguranță și chiar dacă înălțimea de la care a căzut nu a fost foarte mare, el s-a lovit de toate barele din componența schelei până să ajungă jos. În urma impactului deosebit de puternic, omul a fost efectiv zdrobit, echipajul de ambulanță sosit la fața locului găsindu-l în stare de inconștiență și cu traumatisme pe tot corpul, pornind de la cap și ajungând la mâini, zona toracică și abdomen.
Bărbatul a fost transportat în stare extrem de gravă la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, ulterior fiind dus pe stadionul din oraș, de unde a fost preluat cu un elicopter SMURD și transportat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns