WOW! Ce spune Leoreanu că a simţit din îmbrăţişarea lui Brătescu: “Îşi doreşte…!”

leoreanu indragostit

Bezelele politice evidente dintre primarul romaşcan Laurenţiu Leoreanu şi PNL tind să ia şi forme absolut haioase. O demonstrează o declaraţie dată de Leoreanu presei romaşcane în care, evident, a trebuit să răspundă unei întrebări la zi care pleca de la istoricul năbădăios al relaţiei celor doi (cu Leoreanu aliat principal al Elenei Udrea care îl avea adversar în Colegiul 4 Roman pe Liviu brătescu, actualul preşedinte PNL Roman).

Proiecţia peste timp a respectivelor contre este cu atât mai interesantă în contextul actualei logodne a lui Leoreanu cu PNL, cu atât mai mult cu cât, după campanie, Brătescu a scris co carte-jurnal despre acea perioadă (“Pe contransens cu favorite Preşedintelui) în care, ca personaj principal în armata lui apare Leoreanu la adresa căruia sunt făcute referiri clare şi dure.

Intenţiile ambelor părţi de a şterge cu buretele umbrele trecutului par a fi clare. Şi, pentru a fi şi mai elocvent, pe acest subiect primarul romaşcan relatează o întâlnire recentă cu Brătescu în care vorbeşte despre “am simţit şi o îmbrăţişare”, “îşi doreşte…” etc.

“Am avut o mână întinsă din partea domnului Brătescu care, clar, am simţit că dacă au fost şi lucruri mai contondente le regretă şi dincolo de mâna întinsă am simţit şi o îmbrăţişare, în sensul în care îşi doreşte o colaborare alături de mine”, spune Leoreanu în declaraţie video de mai jos, la timer 5.04 (Rom TV).

În cartea sa, Brătescu îl descrisese pe Leoreanu drept “piticul pupăcios care nu ştia cum să facă să stea cât mai mult în preajma frumoasei prinţese” sau “transformarea primarului leoreanu în bodyguardul noii prinţese”.

pitic pupacio leoreanu udrea bratescu

Oricum, luând declaraţia deja clasicizată a primarului Leoreanu că tot ce face, inclusiv politic, pleacă de la idea de bine pentru romaşcani, constatăm saltul de la “piticul pupăcios” al Elenei Udrea la partener de îmbrăţişare al lui Brătescu. Dacă binele romaşcanilor o cere, fiecare partener poate simţi şi ce “îşi doreşte” celălalt, nu?…

Daniel Vinca

Lasă un răspuns