WOW! Burlăciţa Talida vrea copii!

Una din cele mai bine cotate burlăciţe din Piatra Neamţ a anunţat public că vrea copii. Este vorba despre Talida Cozma, cunoscută realizatoare TV, prezentatoare de spectacole şi manifestări dar şi fondatoarea unei agenţii de modeling, Talida Models.

Talida nu vrea, deocamdată, copii pe care să-i crească la ea acasă ci puşti şi puştoice cărora să le îndrume paşii în modeling, în cadrul unui nou curs care va începe de pe 26 ianuarie 2017. Instruirea este dedicată copiilor cu vârste între 5 şi 13 ani, cu aspect fizic plăcut.

Dincolo de tematica principală, copiii vor fi ghidaţi să-şi descopere sau să-şi dezvolte şi alte abilităţi, oferta fiind una complexă: „coregrafii scenice, bune maniere – igienă, asortarea culorilor, dezvoltare personală, improvizaţie foto”.

Prin mâinile Talidei şi a colaboratorilor ei au trecut în ultimii ani sute de copii şi adolescenţi care s-au regăsit într-o activitate plăcută de petrecere a timpului liber şi chiar dacă nu au ajuns cu toţii modele pe scene exotice, au căpătat deprinderi care le vor fi de folos în viaţă, indiferent de jobul pe care-l vor practica.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns