William Brînză “Leul” s-a pozat sub Turnul lui Ştefan

DSC_0390_resize

Dacă nu va aduna prea multe voturi în cursa pentru Cotroceni, în care participă, PDL-istul reprofilat ecologist William Brînză tot va rămâne cu ceva: cu poze. Şi mai devreme, unde s-a aflat în turneu electoral, Brînză a adunat ceva poze. Chiar pare să aibă un fotograf de serviciu, o doamna blondă, înăltuţă.

Echipa de campanie cu care acesta a luat la pas centrul oraşului (20? 30 de oameni?) nu a putut rata tradiţionala poză sub Turnul lui Ştefan. Şi dacă voievodul e cunoscut şi sub titulatura “cel Mare”, şi politicianul Brînză are un supranume cu rezonanţă regală: „Leul“ (de pe când făcea box la un club din Prahova). Aşa că se poate spune că William Brânză Leul s-a pozat sub Turnul lui Ştefan cel Mare.

Cu poze s-a ales candidatul ecologist şi în tura făcută prin parc când a oferit flori şi calendare doamnelor şi domnişoarelor întâlnite. Florile oferite au fost gladiole roşii care, în accepţiunea specialiştilor semnifică generozitate, sinceritate, dragoste la prima vedere, imaginaţie. Rămâne de văzut dacă voturile primite la Neamţ vor ţine de generozitatea electoratului sau de imaginaţia candidatului…

 

 

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns