Carabelea, replică devastatoare pentru PSD-iștii care țin conferințe de presă „între ei”: „Nu mă intimidează”, „Cuc, cel mai incompetent ministru al transporturilor”

Primarul de Piatra Neamț, Andrei Carabelea reacționează la acuzele aduse în așa-zisa conferință de Presă de la PSD Neamț (la care au fost invitați doar 3-4 jurnaliști, agreați de Ionel Arsene) și, într-o primă replică dată desființează acuzele aduse de senatorul Răzvan Cuc.

Carabelea îi amintește lui Cuc că l-a învins la alegerile locale (Carabelea, locul 1 cu 26,26% din voturi valabil exprimate; Cuc, locul 3 cu 20,87% din vve), îi amintește fostului ministru al transporturilor de scandalul blocării avioanelor la sol (în ziua în care era votată Moțiunea de cenzură prin care era demis Guvernul Dăncilă), într-o declarație dată pentru newsallert.ro.
Primarul spune că nu se lasă intimidat și îl „desenează” pe Cuc drept „cel mai incompetent ministru al transporturilor” care a ajuns unul dintre parlamentarii PSD anonimi” și care din confortul vilei lui dintr-un cartier bogat al Bucureștiului, a uitat de Piatra Neamț și de județului Neamț, dar încearcă să inițieze un joc politicianist menit să atragă atenția asupra lui”.

Mai jos, integral, replica devastatoare a primarului de Piatra Neamț:

Aflu acum de proiectul năstrușnic al senatorului care nu are despre ce rezultate să vorbească în mandatul său și din frustrare îi judecă pe alții. Răzvan Cuc, un contracandidat pe care l-am învins în toamna anului trecut, a ajuns între timp unul dintre parlamentarii PSD anonimi. Și de atunci, din confortul vilei lui dintr-un cartier bogat al Bucureștiului, a uitat de Piatra Neamț și de județului Neamț, dar încearcă să inițieze un joc politicianist menit să atragă atenția asupra lui.
Ce să poată spune despre mine cel mai incompetent ministru al transporturilor pe care l-a avut România? A terminat de ținut avioanele la sol și încearcă să blocheze administrația unui oraș care nu l-a vrut. Doar asta își propune PSD: să blocheze orașul. Nu mă intimidează și nu mă simt amenințat, pentru că eu fac ceea ce trebuie și ceea ce nu au reușit pesediștii nicăieri: modelarea unui oraș printr-o administrație onestă, transparentă, bazată pe principii sănătoase.
Eu nu sunt un politician compromis și frustrat.
Sunt doar primarul municipiului Piatra Neamț și mi-am însușit acest rol responsabil și hotărât să îl duc până la capăt”.

D.V.

 

One thought on “Carabelea, replică devastatoare pentru PSD-iștii care țin conferințe de presă „între ei”: „Nu mă intimidează”, „Cuc, cel mai incompetent ministru al transporturilor”

 1. Avand in vedere faptele de mai jos,care denota incompetenta,rea-vointa si o cheltuire iresponsabila(sifonarea) putinilor bani publici,il rugam pe Carabelea sa reconsidere ”decizia”de a duce ”pana la capat”acest mandat.

  Il asiguram pe Carabelea ca,daca isi da demisia oricine ar veni la Primarie NU poate fi mai RAU decat este acum.

  1.A cheltuit iresponsabil 1 milion de euro pe,bani de la buget,pe asfaltari la Valeni in timp ce orasul are parcari neamenajate,pe pamant ca acum 100 de ani.Nu mai vorbesc de infrastructura care este praf si pulbere.
  2.”modernizare iluminatului din oras”la niste preturi aberante cu firme de partid arata acelasi sistem de sifonare a banului public ca pe vremea PDL-ului
  3.Asfaltarea centurii cu Publiserv este o alta bataie de joc la adresa banului public la fel si peticelile mizerabile de pe bulevardul Decebal.Aceste lucrari arata gradul maxim de incompetenta si lipsa de profesionalism din Primarie si Publiserv.
  4.Punerea bordurilor pe centura cu firme ale fostului PDL la preturi mai mari de 3-5 ori arata directia de sifonare a banilor publici catre firmele fostului PDL,ceeea ce este FOARTE GRAV.
  5.Bariera de pe Cozla rupta si aruncata de luni de zile arata dispretul fata de cetateni si cat de FALSE au fost acele campanii cu ”grija fata de mediu” ale lui Carabelea.Jalnic este putin spus.
  6.Toate podurile din oras se prabusesc ia Carabelea pune pancarde pe ele anuntand limitarea numarului de oameni care le pot traversa…simultan,e de cascadorii rasului.
  7.A”cumparat”la 100.000 de euro 2 topogane si 3 scranciobe in Strand.Alta bataie de joc la adresa banului public.Cum sa dai atatia bani pe rahaturile alea de plastic?
  8.ZERO reforma in administratie.Primaria clocaie de oameni incompetenti si fara meserii,de la partid,pe salarii aberante.

  Il rugam pe Carabelea avand in vedere cele de mai sus sa-si dea demisia daca are onoare.Este clar pentru toata lumea ca nu el este la butoanele Primariei ci mafia fostului PDL.
  Se poate intoarce fara probleme la ADR,de unde a venit, unde este aceiasi maxima incompetenta,lipsa de profesionalism si sinecurism ca la Primarie.

Lasă un răspuns