Vremea, luni, 26 noiembrie: frig, ploi și ninsori

Vremea din 26 noiembrie aduce atmosferă mohorâtă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și ploi. Când sunt prognozate temperaturi minime de -15 grade Celsius.

Se anunță ploi în majoritatea teritoriului, dar și ninsori în zona de est. Deși vremea va fi închisă, maximele vor atinge în vestul țării 15 grade Celsius, conform ANM. Vremea 26 noiembrie 2018 în țară În Maramureș, cerul va fi înnorat și sunt șanse de ploaie. Maximele se vor încadra în jurul valorilor de 6 – 9 grade, iar minimele vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.

Încă de la începutul săptămânii vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.

Prognoza meteo 26 noiembrie la munte

Cerul va fi parțial noros pe timpul zilei, iar noaptea va ploua în cantități însemnate. Vântul va sufla slab pe timpul zilei, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 11°C și 2°C. Marți va continua să plouă ziua, iar noaptea apar ninsorile. Tot la munte se înregistrează și cele mai scăzute temperaturi, de -15 grade Celsius, prognozate vineri, 30 noiembrie.

I.P.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns