„Votez pentru familia tradițională! Altfel nu aș mai putea aprinde o lumânare pentru bunicul întors pe jos de la Cotul Donului!”

Votul la Referendumul pentru Familia Tradițională este unul dat și în spiritul educației, valorilor din familie și chiar în amintirea bunicilor pentru care acum aprinde o lumânare – acesta este mesajul lui Adrian Niță, purtătorul de cuvânt de la Cancelaria Prefectului de Neamț.

Într-un mesaj postat pe internet, Niță face un recurs la memoria bunicului său, veteran de război, plutaș pe Bistrița apoi muncitor în industrie unde a lucrat până la pensionare cu picioarele bandajate din cauza rănilor de pe front.

<<Ei sunt bunicii mei din partea mamei, 
Elena și Ion. S-au născut aici în ținutul Neamțului, au fost botezați la biserica din sat și s-au cununat tot acolo.
Bunicul a luptat pe front și s-a întors pe jos din Cotul Donului, a fost plutaș pe apele Bistriței iar mai apoi a lucrat la combinat. Până a închis ochii, la 80 de ani, a avut picioarele bandajate din cauza rănilor de pe front. Bunica a lucrat la CAP.
Au crescut 8 copii și i-au educat, fiecare terminând cel puțin liceul. Nu s-au plâns niciodată.
Pe cei 14 nepoți i-au învățat să spună Tatăl nostru, să facă cruce și să își iubească țara, cântând-le adesea cântece patriotice ori povestindu-le episoade din istorie trăite chiar de ei.
Așa am crescut și de asta voi vota pentru familia tradițională>>, spune Niță în textul atașat fotografiei pe care o vedeți și în acest articol.

Vocea Prefecturii și a PSD Piatra Neamț (unde de asemenea este purtător de cuvânt) are un mesaj și pentru susținătorii LGBT: <<Știu că o să spună unii că sunt înapoiat, o să vină cu fel de fel de argumente, o să îmi vorbească despre valorile Europene, acele valori clădite de multe ori pe lacrimile și munca unor popoare cotropite sau conolizate. O să țipați precum reprezentanții partidelor de opoziție care, deși adesea dezaprobă obișnuința electorilor de a nu își exprima opțiunile la vot, de data asta îndeamnă la boicotare prin absenteism doar din orgoliu ori pentru că sunt împotriva familiei tradiționale așa cum au arătat prin vot în Parlament.
Îmi pare rău pentru susținătorii LGBT, dar după ce V-am acceptat, după ce V-am tratat ca pe niște oameni normali din punct de vedere social, după ce am fost nevoit să vă accept paradele deșănțate, nu puteți să mă forțați să accept normalitatea voastră.
Nu pot pentru că nu ar mai avea sens să merg la cimitir și să le aprind lumânări bunicilor mei>>.

Reamintim că Adrian Niță este văzut de unii din PSD Neamț, ca și șefa sa, prefectul Daniela Soroceanu, drept un potențial candidat pentru funcția de primar de Piatra Neamț, la alegerile locale din 2020.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “„Votez pentru familia tradițională! Altfel nu aș mai putea aprinde o lumânare pentru bunicul întors pe jos de la Cotul Donului!”

  1. Banuiam eu ca bunicii din partea mamei ai domnului „familist” Nita nu se puteau numi Gheorghe si Vasile, de exemplu!Totusi, si personajul, si campania pentru referendum sunt , pur si simplu, gretoase!

Lasă un răspuns