“Votati SIE! Votati SRI! Votati 2,15! Votati KGB! Votati…!”

tuburlui panouri

“… M-o pălit talentul de pictor, aşa că am luat panourile electorale, montate din banii mei, la rost”, scrie, pe facebook, Mihai Ţuburlui, nemţeanul cunoscut pentru prostestul său zilnic derulat în faţa Palatului Administrativ (Prefectură şi CJ Neamţ).

Lângă respectiva postare, Ţuburlui a ataşat şi o poză în care arată ce propuneri electorale le-a făcut nemţenilor, fix pe un set de panouri amplasat de municipalitatea pietreană într-un cartier din oraş. “Votati SIE! Votati SRI! Votati 2,15! Votati KGB! Votati…!” este îndemnul electoral după care urmează şi o urare aferentă: “Naiba sa-i ia pe toti! Manca-i-ar cancerul si SIDA! Buba neagra sa-i atinga!”

Mai jos, postarea integrală a lui Mihai Ţuburlui: <<A 68-a zi de protest / Ora 13.10 / Astazi am zarit prin oras afise cu “Mutulica de Sibiu”. Are o mutra! Ranjeste la mine din spatele celor 6 case, toate obtinute din meditatii, trafic de copii pentru organe si intermediat ceva proprietati sasesti. Imi pare rau ca am fost atat de bou si m-am facut profesor de educatie fizica. Daca as fi stiut ca se poate face atata avere din predat fizica…!

Am fost la CJ Neamt si Prefectura. De doua zile le atrag atentia presedintelui, vicepresedintilor, prefectului, viceprefectului, dar si celor 31 de consilieri judeteni ca cei trimisi in parlament, adica, senatorii si deputatii de Neamt si-au luat vacanta. Le-am spus ca nu e corect ca noi sa muncim si sa platim ca prostii cele peste 600 de taxe si impozite, iar ei sa ne rada in nas cu vacanta de toamna. Am apasat puternic si pe: am ajuns sa traim mai prost ca in decembrie `89!

Am varsat din gura toata ura timp de 10 minute. Nici aer nu mai aveam in plamani. Daca as fi dat ochii cu vreun candidat la prezidentiale, m-as fi transformat pe loc in pitbull. Praful s-ar fi ales din el. Crapa ura in mine.

Dupa protest m-o palit talentul de pictor, asa ca am luat panourile electorale, montate din banii mei, la rost.
“Votati SIE! Votati SRI! Votati 2,15! Votati KGB! Votati…!”

Naiba sa-i ia pe toti! Manca-i-ar cancerul si SIDA! Buba neagra sa-i atinga!

Hai, pa. Ma duc sa mai exersez niste blesteme. Poate imi ies>>.

Daniel Vinca

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.