Votați PSD la CJ, cu tânărul de nădejde Soroceanu Mihai Sebastian! Da, fiul fostei prefecte!


Bulibășeala în care AEP și BEJ a publicat candidații de la alegerile locale (amestecați ca partide, doi sub o siglă, 3 sub alta, alți doi cu alt partid) face ca alegătorii să fi fost privați în a ști exact ce conțin listele de candidați pentru Consiliile Locale sau Județene. Să nu observe unde pe locurile eligibile sunt dinozaurii iar tinerii sau cei mai noi în politică sunt pe locuri codașe sau alte mișmașuri vizibile sau previzibile în aceste liste.

Un astfel de tânăr de nădejde plasat pe un loc codaș pe lista PSD Neamț (plus aliații, ALDE și acel partid breloc al lui Voiculescu) este Soroceanu Mihai Sebastian. Da, ați ghicit, nu este coincidență de nume. Nu e soțul (cunoscut din vremea în care activa ca jurnalist, mai ales sportiv, între timp intrat într-un con de umbră de când e … director de imagine la Complexul Muzeal Neamț) ci fiul fostei prefecte PSD, Daniela Soroceanu.

Poziționarea pe listă a tânărului Soroceanu e destul de modestă, un biet loc 38 dintr-un total de 43 (total CJ plus rezerve) însă experiența unor mandate anterioare (inclusiv ultimul, în care PSD a epuizat lista totală și a terminat ciclul administrativ cu locuri vacante de consilieri) poate fi dătătoare de speranță.

„O Alianță unită înseamnă o echipă puternică, oameni cu experiență politică și administrativă, cu realizări în ultimii 4 ani ce țin loc oricăror cuvinte. (…) Votăm TRANDAFIRII!”, spune fostul PMP-ist, actualmente PSD-ist, Laurențiu Dulamă în postarea la care are anexată fotografia-afiș.

Iar tânărul Soroceanu (absolvent de facultate în 2018! și care urmează acum 2 mastere, după cum rezultă din CV-ul lui de pe facebook) are și ceva experiență administrativă: ba la cabinetul unui deputat de Neamț (pe care nu-l menționează), ba la cabinetul Președintelui Senatului (Teodor Meleșcanu, cel care a apărut la Neamț ca lider în partidul lui Voiculescu):

Clipul de mai jos arată că tânărul vorbește elocvent și chiar corect românește (spre deosebire de mulți alți candidați, de pe multe liste). Nu prea se înțelege de ce vorbește el despre Sănătate și despre un Spital nou, apropos de „experiența administrativă” (presupus „specifică”) invocată de Dulamă (cel pe care fosta prefectă Soroceanu l-a demis ILEGAL, după cum a concluzionat Justiția…).
Trebuie remarcată și consecvența: tânărul și-a manifestat apropierea de candidații PSD încă din urmă cu 4 ani și, peste ceva timp, mama sa urma să ajungă prefect numit de Guvernul PSD:

Revenind strict la acest nou și tânăr cadru de nădejde pe care PSD îl propune pe lista pentru CJ Neamț, probabil că doar cârcotașii ar putea face referiri răutăcioase de tipul „beizadele”, „nepotism”, „partid-pile” etc. Cu siguranță că lucrurile stau cu totul altfel și, în fond, e doar o dovadă cum social-democrația nemțeană oferă o șansă tinerilor merituoși, arătându-le că își pot urma visul și acasă la ei, în România…

sursa foto – TVM Neamt

Mai jos, clipul de care vă spuneam, cu Soroceanu Jr. vorbind despre Sănătatea nemțeană și Noul Spital (ăla cu 15 etaje și heliport, scos din joben de unii, periodic, așa, când e campanie electorală:

 

 

D.V.

 

4 thoughts on “Votați PSD la CJ, cu tânărul de nădejde Soroceanu Mihai Sebastian! Da, fiul fostei prefecte!

  1. prietene, tineri si mai tineri ca voi au murit in dec. ’89 pentru libertate si democratie, pentru lepadarea comunismului la groapa de gunoi a istoriei, pe veci. Cum va puteti ralia acestui partid, urmas al vechilor comunisti? Daca ati pune mana pe carti de istorie sa cunoasteti adevarul, nu v’ar mai trebui psd. pe veci.

  2. dar, cand te dai prin oras cu masina prefecturii tre’ sa’ntorci gheseftul macar cu doua voturi

  3. Ne este sila de ei,niste hoți , lingăi,incompetenți și panarame toți!

Lasă un răspuns