Vor s-o învingă pe Udrea în fieful ei

psd udrea 

Social-democraţii nemţeni sunt hotărâţi nu doar să câştige alegerile prezidenţiale în judeţul Neamţ ci vor ca să obţină un scor bun şi în singurul colegiu în care nu au obţinut parlamentar cu USL. Adică în Colegiul 5 Roman – Ion Creangă unde candidatul liberal din 2012 nu a obţinut majoritatea netă şi astfel, la redistribuire, Elena Udrea a prins mandatul de deputat.

“Ţinta noastră este să luăm 50 la sută plus unu în tot judeţul, inclusiv aici, la Roman. Chiar dacă primarul de municipiu este de altă culoare politică, chiar dacă suntem în colegiul Elenei Udrea care şi-a anunţat şi ea candidatura, organizaţia de aici este motivată şi va câştiga bătălia şi în acest colegiu”, a precizat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Liderul social-democrat a participat vineri după amiaza la o întâlnire în care organizaţia PSD Roman a votat în unanimitate candidatura lui Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale. Sala de conferinţe a Hotelului Roman s-a dovedit neîncăpătoare pentru respectiva întâlnire. Şi preşedintele PSD Neamţ dar şi liderul interimar al organizaţiei romaşcane (senatorul Ioan Chelaru) au salutat noii membri de la PSD Roman dar şi revenirea unor membri marcanţi care, din diverse motive, fie se retrăseseră din prim plan, fie chiar nu mai activaseră politic.

D. VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.