“Viteazul” care a aterizat cu maşina în Cuiejdi: FĂRĂ PERMIS ŞI BĂUT LA VOLAN

neamt

Duminică, 12.04.2015, în jurul orei 15. 30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un autoturism a căzut în albia râului Cuiejdi, din mun. Piatra Neamț.
La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție care a constatat că în timp ce un bărbat de 27 ani, din Crăcăoani, conducea autoturismul în parcarea unui supermarket, aflată lângă râul Cuiejdi, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, a scăpat de sub control autoturismul, care a căzut în albia pârâului. În urma accidentului nu au rezultat victime iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv. Totodată s-a stabilit că acesta figura în bazele de date cu permisul de conducere anulat din decembrie 2007.
Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

Sursa: Comunicat IPJ Neamţ

Comentarii Facebook

One thought on ““Viteazul” care a aterizat cu maşina în Cuiejdi: FĂRĂ PERMIS ŞI BĂUT LA VOLAN

  1. In parcarea din spatele Kaufland bordurile lipsesc cu desăvârșire. Primăria, ca administrator al drumului, ar trebui să ia măsuri. Unii șoferi, atunci când parchează cu spatele, obișnuiesc să lase autoturismul „să curgă” până ce roțile lovesc bordura. Repede s-au mai scos autoritățile incompetente cu ajutorul IPJ!

Lasă un răspuns