Viorel Stan depune mâine jurământul de deputat! „Promit să nu-i dezamăgesc pe nemţeni!”

Viorel Stan va depune marţi jurământul de deputat în Parlamentul României, după cum a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Georgian Pop, citat de Agerpres.

De fapt este vorba, mâine, de doi noi deputaţi, alături de Stan (care va ocupa locul lăsat liber prin demisia ex-deputatului Ioan Munteanu) fiind în aceeaşi situaţie şi o nouă deputată (Gabriela Podaşca, pentru un loc vacant pe circumscripţia Ilfov).

Astfel, comisiile de validare se vor intruni luni pentru a intocmi rapoartele de validare a mandatelor celor doi, acestea urmand sa fie votate marti de plenul Camerei Deputatilor.

Dupa validarea mandatelor, Podasca si Stan urmează să depună juramantul, a precizat Pop dupa sedinta Biroului permanent.

„Merg în Parlamentul României cu emoţia firească a unui asemenea pas. Le mulţumesc nemţenilor care au votat lista de candidaţi pe care am fost şi eu şi îi asigur pe toţi locuitorii judeţului că nu îi voi dezamăgi, că voi face tot ce stă în puterile mele să reprezint cu cinste şi cu eficienţă Neamţul în Camera Deputaţilor”, a declarat Viorel Stan în exclusivitate pentru Vestea.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Viorel Stan depune mâine jurământul de deputat! „Promit să nu-i dezamăgesc pe nemţeni!”

Lasă un răspuns