Vine la Neamț Rareș Bogdan, spaima baronilor: „În democrație, hoții stau la pușcărie!”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan va fi prezent joi, 10 septembrie, la Neamț, ocazie cu care va și susține o conferință de presă alături de deputatul Mugur Cozmanciuc (candidatul PNL pentru funcția de președinte CJ) și de Andrei Carabelea (candidatul pentru funcția de primar).
Întâlnirea cu presa nemțeană va avea loc la ora 10.30 și nu este exclus ca un vector PNL cum e europarlamentarul respectiv să aibă întâlniri și cu o parte a activului PNL nemțean, poate chiar și câteva alte vizite în câteva localități nemțene.
Numit și „spaima baronilor”, Rareș Bogdan este cunoscutul și pentru mesajul „În democrație, hoții stau la pușcărie”, cu care electriza adunările electorale din campania pentru alegerile europarlamentare când el a fost vârful de lance al PNL. Mesajul respectiv făcea trimitere evidentă la zelul lui Liviu Dragnea și al altor locotenenți ai fostului șef PSD de a modifica agenda guvernamentală și legile Justiției pentru ca fostul șef PSD să scape de rigorile legii.

În urmă cu mai bine de un an, pe scena de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, Rareș Bogdan le transmitea șefilor PSD să le fie frică: <<Suntem peste 5000 de oameni. De-asta le spun românilor. Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! A dovedit că se ridică la Suceava, se ridică la Neamț și va dovedi că se ridică sâmbătă la Iași, așa cum se va dovedi că se ridică la Bacău și la Vaslui. Așa cum a dovedit-o la Botoșani. (…) Eu aici la Piatra mă așteptam să fie 1000-1500, sunt peste 5000. Așa arată Moldova! În acest moment, Partidul Național Liberal, are șansa istorică de a reclădi România și această șansă începe pe 26 mai. Este momentul în care Partidul Național Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poate demonstra că România nu-i a lor, că România este a duneavoastră, a oamenilor cinstiți!>>.
La scurt timp, scorul din respectivele alegeri arăta la Neamț o prăbușire a PSD care cîștiga alegerile dar la un scor de sub 30 la sută, urmat la mai puțin de un procent și jumătate de PNL.
Iar peste alte câteva luni, la alegerile prezidențiale, Neamțul – cosiderat fief PSD-Arsene – avea să fie un județ care a votat majoritar cu Iohannis-PNL.

D.V.

Lasă un răspuns