Vin ajutoarele de la primărie!

Primăria municipiului Piatra Neamţ  va demara în câteva zile acțiunea de distribuire a ajutoarele alimentare pentru persoane defavorizate, informează Direcția de Asistență Socială din cadrul instituției.
Distribuirea ajutoarelor se face la Depozitul Local din cartierul Speranţa, de luni până joi, între orele 8.30-16.00, incepând cu data de 20 septembrie, timp de 15 zile.
Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiari cu actul de identitate valabil, iar pentru persoanele netransportabile, autorităţile publice locale asigură livrarea ajutoarelor la domiciliu,  în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 8.30-13.00. De reținut este că persoanele aflate în această situație sau rudele acestora trebuie să prezinte documente justificative care să le ateste condiția. Fiecare beneficiar va primi două cutii cu alimente. O cutie conţine 1 kilogram de făina albă de grâu, două kilograme de mălai, doi litri de ulei, 400 de grame paste făinoase  și un kilogram de zahăr. De asemenea, în pachet se va regăsi și o conservă carne de vită de 300 g, una cu pateu din ficat de porc, precum și orez, pastă de tomate și fasole boabe.

Alex SÎRBU

 

 

One thought on “Vin ajutoarele de la primărie!

Lasă un răspuns